/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Beyler selamünaleyküm,
    Liseye geçtiğime çok seviniyordum orta okul bittiğinde. Ama bilmiyordumki çocukluğun daha güzel olduğunu.

    Neyse olaya gelelim, okula ilk geldiğimde saçma salak ınsanlarla dolu dağın başında küçücük bir binada buldum kendimi. Nasılsa üst dönemlerle kaynaşmıştım. Bizim sınıfta olan 3 5 dangalak grup halinde dolaşıyor karı kız kesiyordu.

    Kendimden bahsedeyim 19 yaşında, 1.81 boyunda, 75 kilo civarında, yeşil gözlü tipi idare eder tarzda bir panpanızım. Tabi o zamanlar boy 1.65, kilo 80, anlayacağınız üstten basmışlar gibi duruyor.

    Bu dangalaklar gelip selamünaleyküm abi dediler, dedim noluyoz amk. Sonradan öğrendim ben üst dönemlerin yanında olunca, birazda iri olunca büyük sanmışlar. isimleri(buğra, Enes, mert, halim)

    Enes biraz yakışıklı bir tip, baktığımda anladım zaten yavşak olduğunu. Neyse sıraya geçtik falan bi kız gördüm 1.65 boylarında kumral çok tatlı bi kızdı beyler. Hoşlanmıştım ama bana bakması imkansızdı, özgüven 0 amk.

    Sınıflara falan dağıldık işte normal okul günleri başladı. 1 ay sonra baktım bu Enes yavşağı benim kıza yürüyor. Ses çıkarmadım çünkü kız pek yüz vermiyordu. Dedim bu Enes yavşağı yürüyorsa bende yürürüm, benim olacak bu kız. Baya bi zaman geçti ikimizde yürüyoruz kıza, ama nasıl yürümek adeta yarış var aq. Sonra bi öğrendik kızın askerde manitası varmış, oğlum 15 yaşında kızın askerdeki adamla ne işi olur amk.

    Not: Telden giriyorum beyler 3 kez yazdım gitti devamı gelecek okursanız sevinirim.
    ···
   tümünü göster