/i/Tespit

  1. 26.
    +7 -6
    Ulan aq andavalı, sporcu olmuşsun ama okunayı daha öğrenememişsin. Git şu yazıyı birdaha oku amk. Dedim ki kendini iyi hissetmek için, vücudunu zinde tutmak kendini tatmin etmek için vücut geliştirenlere sözüm yok. Benim sözüm özenti ve gösteriş için yapanlara. Okuma yeteneğini gibeyim senin.
    ···
    1. 1.
      +3
      Kardeşim dikkat ettiysen entryde sana direkt olarak bisey demedim. Söylediklerim fitness ve vücut geliştirme hakkında bisey bilmeden yorum yapanlaraydi. Sen gibi gerçekten sağlığını düşünen bodybuilderlara saygı duyan kişi sayisi az. Benim lafım onlaraydi. Sana bi sözüm yok. Eğer bi söze de kirildiysan hakkini helal et. Sana belirttiğim açıdan bir kere daha okursan bana hak vereceksin.
      ···
    2. 2.
      +1
      Panpa klavye başından laf sallama falan dediğin için üstüme alındım, onları direk bana demişsin zaten. neyse böyle düşündüğüne sevindim eyvallah sıkıntı yok.
      ···
    3. 3.
      +1
      Dediklerim biraz yanlış anlaşılmış galiba simdi editledim kirildiysan yine bi özür dilerim anlatmak istediğim şeyler su an tam olarak anlaşılır şekilde entryde. Sana bi laf yok yanlış anlama sağlık için yapanlara saygi duyman güzel, ben de gosteris meraklılarına pek bayilmiyorum aslında. Benim lafım araştırıp biseylee öğrenmeden bilgisayardan "ilgi huurlari, dikkat çekmeye çalışıyorlar diyenlere.
      ···
    4. 4.
      0
      "benim sözüm özenti ve gösteriş için yapanlara" diyor gibtiğim ulan ala gavat adam aylarını hatta yıllarını harcıyor bu işe bırakta gösteriş için yapsın. dıbına koduğum malı. adam o kadar emekharcayacak tabiiki beğenilmek, göstermek isteyecek.
      ···
    5. 5.
      0
      gibecem ama bi fikir belirtiyoruz illa ki biri muhalif oluyo. şu ana kadar herkese saygılı davranmaya çalıştım ama senin cidden dıbına korum. bir de gelmiş "adam aylarını hatta yıllarını vermiş gösteriş için yapıcak tabi" diyor. o adam sadece gösteriş için yapıyorsa açık net söylüyorum, o adam maldır. hem sağlık hem de gösteriş için yapılır bu spor. iyice kavra diye bir kez daha söylüyorum. hem sağlık hem de gösteriş için yapılır bu spor. ben de hem sağlığım, hem görünüşüm için yapıyorum. benim sözüm kış aylarında da olsak, hava -10da olsa da atlet veya dar tişört giyenlere. yazın giyilir, normaldir. ben de giyerim. ankarada yaşıyorum amk bi zahmet. kışın normal bir şekilde -belki normalden daha fazla bol ve sıkı- giyinirim. spora başlamam ise şöyle oldu. ben 7 aylık doğdum ve dolayısıyla zayıftım. hem sağlığım etkileniyordu hem de özgüvenim. ben de bu yüzden hem görünüş hem sağlık için yapmaya başladım. emin ol uzun zamandır da yapıyorum. "2 ayda sixpack nasıl çıkar?"cılardan değilim. bu sporda yeri geldiğinde gösteriş de yaparsın. ama sağlık öncelikli yapılır.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster