/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +21 -1
    ben yazmaya devam ediyorum panpalar dinleyenlere okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

    panpalar biraz daha hızlanıyoruz o zaman madem bu kısımlar sizi pek sarmadı..

    panpalar gel zaman git zaman ben bunu facebooktan ekledim ama hiçbirşey yazmıyordum işi biraz ağırdan alıyordum. 1 hafta sonra yazmaya karar verdim yine dershanedeyken kesişmelerimiz devam ediyor aralıksız bir şekilde. facebooktan biraz selamlaştık konuştuk hal hatır sorduk öyle bitti konuşmamız ertesi gün ben bir kahve birde çikolata alıp bunun yanına gittim. bu çok şaşırmıştı hemen ayağa kalktı aslında baya utanmıştı etrafına bakıyordu bende sakin ol ya ne var bunda bizim için okadar çalışıyorunuz buda öğrenciler adına benden size ikram olsun dedim. sonra özlem diğer sekreterlere bakıyordu sekreterler gözleriyle hadi iyisin iyisin der gibiydi bu benim zütümü iyice kaldırdı iyice cesaretimi topladım biraz konuştuktan sonra akşam kaçta çıkacağını sordum bugün dershaneyi kapatacağını söyledi bende başka zamana yemek sözü aldım ve çıktım.

    aradan yaklaşık 1 hafta geçti sonra ben buna facebooktan müzik attım onu diinledikten sonra bana sana yemek sözüm vardı ne zaman müsaitsin dedi bende sen ne zaman müsait olursan dedim oda yarın izinliyim uygun mu dedi evet dedim kızılayda lüks bir lokantada yer ayırttım ertesi gün için, kızın evi keçiörende daha önceki mesajlaşmalarımızda söylemişti bende onu eve bırakacağımı düşünerek bir arkadaştan ödünç araba aldım bu kadar konuşmamıza rağmen numrasını almamıştım. en son iyi geceler dedi bende yarın buluşacağız bari numaranı verseydin buradan mı konuşacağız dedim ve numarasını verdi iyi geceler yazdı

    ertesin gün günaydın mesajı attım ve wpden konum atarsa akşam yemek için alabileceğimi söyledim fakat o bunu istemedi bende saygı duydum akşam oldu bu geldi yemek yiyeceğimiz yere oturudk yemeğimizi yerken konuştuk birbirimizi tanımaya başladık. bunun yaşı 22 ymiş. işte liseden sonra okumamış felan filan ben tabiki ogün kü nişan konusunu kafaya takmıştım.

    direk buna o gün neye üzüldün dedim bu bir bardak suyu direk kafaya dikti içindeki yangını söndürdü sonra dediki
    17 yaşındayken evlenmiş sonra 21 yaşında 3 yaşındaki çocuğuyla bırakıp gitmiş eşi başka bir kadınla kaçmış ve bunu boşayıp onunla evlenmiş. tabi ben bunları sorduğum için bir yandan üzgün bir yandanda gerçekleri öğrendiğim için mutluydum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster