/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +11
    tekrardan öpüşmeye başladık bu sefer evde kimse yoktu küçük kızı yoktu yani daha rahattık zaten oda bu rahatlığını kıyafetlerinden gösteriyordu hafif sarımsı saçları okadar güzel geliyordu ki gözüme artık bu işi bugün noktalamalıydım yoksa olaylar benim kontrolümden çıkıp çok farklı noktalara gidiyordu.

    tekrardan öpüşerek yatak odasına geçtik. bu sefer daha sakin ve daha olgun davranıyorduk yani bu gidişin sonu iyi bir yere varacaktı bu yüzden her saniyesinden her hareketten en fazla hazzı almaya çalışıyorduk. odaya geçtikten sonra yatağa oturdum kucak pozisyonu aldı ve o şekilde birbirimizin üstünü çıkartıyorduk bende bu sefer tşört vardı. arkadaşlar bu bir yandan öpüyor bir yandanda kollarımı vücudumu okuşuyor. ben bu sefer direk boynunu öpmeye okşamaya başladım göğüslerine doğru iniyordum bu neredeyse kendinden geçmişti gözlerini kapatmış ve sadece kafamı göğüslerine bastıyordu bir yandan kucağımda olmasının sebebiyle poposuyla malafata baskı yapıyordu. ellerimi sırtına attım ve okşamaya başladım tam zamanıydı kendinden geçmişti hemen südyen askısını çözdüm ve artık o göğüsleri önümdeydi iyice öptüm kokladım oda kendinden geçmişti ne yapacağını şaşırmış sadece kafamı göğüslerine bastırıyor zevki doruklarında yaşmaya çalışuyordu.

    ben kucağımdan indirdim ve artık alt kısmımızıda soyunmuştuk bu sefer kırmızı südyenin altına kırmızı bir tanga gitmişti ben görünce iyice azdım öpe öpe tangasını çıkardım resmen kuduryordu o benim alt kısmımı soydu. yatağı açtık ve yorganın altına girdik sürekli öpüşmeye ve sürtüşmeye başladık ben aslında ilk olarak dog style yapmak istiyordum fakat bu üstüne çıkıp yapmamamı istedi benim gözlerime bakacakmış bende kırmadım kabul ettim bacaklarını araladı ve yavaş yavaş içine girdim o andaki surat ifadesi beni çok tahrik etmişti hemen ensemden tutup kendine çekti ve dudaklarıma yapıştı ama o kadar yapımıştı ki inlemelerini ağlayıp ohlamalarını resmen en ufak hücresine kadar hissediyordum
    ···
   tümünü göster