/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +25
    bu devir de sosyal olup yapmacık olacağına, asosyal ol efendi ol. doğruyu yanlışı ayırt edersin, kimin menfaatçi kimin gerçek dost olduğunu anlarsın, hiç bir zaman kavga çıkartmazsin, turk kezbanlarina katlanmak zorunda kalmazsin, amina kodugumun kekoları ile muhatap olmazsın, kitap okur, film-dizi izler, satranç oynar kültürlenirsin. şimdi sokağa çıkıp bu amk kezbanlarina sor bakalım, kaç tanesi satranç oynamayı biliyor. en fazla iki kişi biliyordur.

    önüne gelenle yatıp sonra da düzgün erkekle evlenmek isteyen ve bekaret bacak arasında değil diyen kezbanlarla, önüne geleni gibip bakire kızla evlenmek isteyen erkeklerle dolu ülke. bunların yanında gezip sosyal olacağıma, sabahtan akşama kadar pc oynayıp asosyal olmayı tercih ederim.

    Kızların %99'undan fazlası, hiç güzel olmamalarına ve 1.50 boyları olmalarına ragmen egoları ozon tabakasına ulaşmış kezbanlar. Erkeklerin %65'i keko, barzo ve tinerci gibi tipler, %30'u berkecan tipli gavat huur çocukları, %5'i ise bizim gibi asosyaller. Ne tiner çekip kızların gotune bakıyoruz, ne de kızlara yavsamak için top gibi davranıyoruz. Belki ülkeye bir faydamiz yok ama en azından zararimiz da yok.
    ···
    1. 1.
      +3
      içimden geçenler panpa kısaca anlatmak istediğimi içini dökerek anlatmışsın yüzde bir milyon haklısın
      ···
    2. 2.
      +1
      Agzından bal dökülüyo kardeşim
      ···
    3. 3.
      0
      Satranççı olunca mecbur asosyal mi oluyoruz ben hayata 1-0 geride başlamışım kafadan
      ···
      1. 1.
        0
        ben öyle demedim. pelinsu ve berkecan tipli gavat evlatları genel de bilmez satranç oynamayı. satranç oynamayı bilmenin asosyallikle alakası yok.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster