/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    ya annem oldu olası şanssızdı be panpalar. kadın evlendiğinde bile babamdan büyük olan amcamın eşi annemden küçüktü. halamlar amcam ve dedemler otururdu annem onlara hizmet ederdi. bende öyle şımarık bi çocuk olmadım. geçenlerde abimle ilgili bir başlık girmiştim. o çok gereksiz annemi hep üzer. diğer abim zaten hep çalışıyo fazla görmüyoz. bi ben varım bide annem. babam yurtdışında tır şöförü. bende ehliyet yok ( üniversitem baya ağır)
    kadın hala evde. ara sıra gereksiz abim çıkartıyor dışarı 7569 laf ederek geri geliyor kadın çıktığına pişman. istanbulu daha adam gibi bilmiyor zaten ben gezmeyi sevmiyorum ara sıra annem zorluyoda geziyorum. bugün teyzemlerle piknik yapası geldi. köfte yoğurdu falan. banada gel diye ısrar ediyo bende anne git istediğini yap diyor. abimle gitcek abim bırakcak heralde burnundan gelmesini istemiyo. bundan sonra şöyle anlatim. b: ben a: annem
    a: olum gel lütfen hadi
    b: anne ben yapmayı sevmiyom sen çık benle ne işin var git eğlenmene bak
    a: ama sen benim oğlumsun
    b: abimde oğlun anne zorlama beni gelmek istemiyorum başka zaman beraber gideriz git sen şimdi kafanı dinle
    böyle bi konuşma geçti. herşeyi hazırladı giderken mutluydu
    tam giyincek teyzem aradı bugün istanbulda hava malum beyler dediki hava kötü yarında yağmur var başka zaman dedi. kadın geldi yattı yatağa baktı sadece. ama ne baktı. ağlamaya başladı. bende ağlıyodum o halini görünce. amk gökyüzüne sövdüm. cidden çok üzülüyorum beyler o halini görünce. gecelediğim için sabah uyanamıyorum öğlen falan uyanıyorum. alayım annemi istediği herşeyi yapayım. parasınıda yeni bilgisayar almak için biriktirdiğim yerden vericem. o halini görünce aklımdan o geçti. napayım ben beyler. diyorum ki ulan ne mal adamım ben niye gezmedimki hiç niye sevmedim gezmeyi tak mı vardı. gezicem artık annemin o halini gördükten sonra. hep o halde kalmasın yüzü gülsün diye eğlenir gibi yapıp gezicem artık.
    özet: ananızı üzmeyin bir dediğini iki etmeyin beyler gezmek istiyosa gezdirin ama bi damla yaş inmesin aşağı gözünden yoksa size koyar.
    ···
   tümünü göster