/i/Tespit

  1. 1.
    +216 -14
    de yazıyorum buyrun ( isterseniz siz de eklersiniz )

    1) Sandalyeye Oturarak namazı kılanlar : Bunlara saygım sonsuzdur ama bazıları üşengeçlikten dolayı bunu yaparlar. Bir tane dayı vardı 10 -11 yaşlarındaki bir çocuk bahçesinden erik çaldı diye at gibi kovalayıp yakalamışlığı var.

    2) içinden gülme isteği olanlar : benim de başıma bir çok kez gelmiş durumdur. Durduk yere aklımıza bir şey gelir ve bize Dünya'nın en heyecanlı anlarını yaşatır.

    3) Önde oturan cesaretli tipler : Bunlar cuma namazının olmazsa olmaz kadrosudur , gençlere yol gösterirler . Cesaretli olmalarının sebebi ise namazı kılarken başkalarına bakmalarına gerek duymadıkları içindir . Yanlarına oturursanız babanızın adını ve işini sorma olasılıkları %100 ' dür.

    4) Arkada çıkışa yakın oturan tipler : Cemaatle beraber farzı kıldıktan sonra direkt çıkışa yönelirler , genellikle zorla olmasa da ailelerinin israrı üzerine gelmişlerdir. Eğer arkanızda kılıyorlarsa size bakarak kılmaları muhtemeldir.

    5) ilk Amin i diyen tipler : Bilirsiniz bir şeyler anlatılırken bir anda araya bir yere dua sıkıştırılır ve cemaatten bazı istekli ve dikkatli tipler bir anda hızlı ve yüksek bir ses ' AMiN ' diyerekten kendilerini belli ederler.

    6) Ayağı kokan tipler : hani canları sağolsun ama gerçekten namaz kılıyor olmasak ortamdan çıkasımız gelir.

    7) Çocuklar : bunlar aslında 2 ve 4 e girerler . Bazıları çok tatlıdır bazılarını ise dövesiniz gelir , ortası yoktur.

    8) Telefonu çalanlar : Tamam hastası vs i olur da onun dışında hepsi gerizekalı , ulan tek bir görevin var şu yere gelirken onu da yapmıyorsun.

    9) Camimize yardım ... tipler : her yerde vardır . Ya halıları sökülmüştür ya sıcaklık-soğuklukla ilgili bir problem vardır ya da camii nin inşaatsal düzenlenmesine ihtiyaçları vardır.

    10) Takım elbiseyle gelen ve çalışan tipler : En adam gibi adam olanları bunlardır beyler.
    ···
   tümünü göster