/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +146 -1
    Gidip kendime yeni ev bulduktan sonra tam 1 ayı kadın gibi yaşayarak geçirdim. Ortalık biraz sakinleşmişti. Kendime arkadaş da yapmıştım.

    Erkekler öldükten sonra kadınlar iyice kendilerini salmış, hayvan gibi olmuşlardı. Kadınlar bacak kılı, bıyık bırakıp birbirlerine erkeklerin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorlardı. Bazıları da güzelliklerine dikkat ediyorlardı çünkü lez olmuşlardı. Amk onlara baktıkça içim gidiyodu söylesem de günde 10 posta atsam diye geçiriyodum içimden. Ama çirkin kadınlar tarafından tecavüze uğrama, Femen grubu tarafından öldürülebilme risklerinden dolayı açıklayamıyordum. Bu arada Femen grupları yavaş yavaş öldürülmeye başlanmıştı. Diğer kadınlar kontrolü ele geçirmişlerdi.

    Birkaç gün sonra komşum Leyla evime sohbet etmeye geldi. Ona marifetli ellerimlen bir kahve hazırladım. O gün biraz farklı görünüyordu. Süslenip püslenmişti. Aha dedim bunu da kaybettik bu da lez oldu diye içimden geçirirken yanıma sokulmaya başladı. Sesimi her zamanki gibi kısarak "Napıyosun leyla yapma lütfen" dedim. Amk karısı durmadı iyice sokuldu bana. O an 1 aydır zor zaptettiğim çavuş daha fazla dayanamayarak uçuşa geçti. Leyla benim çavuşa, çavuşta Leyla'ya bakıyordu.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ayı kadın derken ahhahaaha
      ···
      1. 1.
        -1
        4 hafta olan ay amk malı
        ···
    2. 2.
      0
      Hhahahahahhahahahhahahahhahah
      ···
    3. 3.
      0
      Hhahahahahhahahahhahahahhahah
      ···
    4. 4.
      +1
      Güzel kurgu panpa
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster