/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +139 -1
    Leyla birini arayıp görüşme ayarladı. Sonra hızlıca sürmeyi başladı arabayı. Amk abaza karıları The Walking Dead'deki zombiler gibi yola çıkmaya başladı. Birkaç kişiyi ezip geçti Lez Leyla. Bir süre sonra arkadan polis arabaları çıkmaya başladı. Üstümüzde helikopter havalanıyordu. 1 dakika sonra terkerlekleri patlatarak arabayı durdurdular. Leyla silahı bana doğrulttu. "in çabuk" dedi ve kendisi de inip beni rehin aldı.. Kafama silahı dayamıştı.

    Diğer polis kadınlar Leyla'ya beni teslim etmesini söylüyolardı. Leyla "Yaklaşırsanız adamı vururum." diyerek tehdit ediyordu. Bir süre Leyla'yla tartıştılar. "Vay amk ilk defa kadınlar benim için kavga ediyor." diye geçiriyodum içimden. Televizyoncu kadınlar da gelmişti bu tarihi anı çekiyorlardı. Amk nerden aklıma geldiyse "Hişşt kadınlar benim için daha fazla kavga etmeyin, nasıl olsa yakında Amerikalılar gelip beni kendi ülkelerine kaçırırlar." dedim. Bakakaldı amk malları.

    Bir süre sonra operasyonu yöneten kadına telefon geldi. "Ama efendim... Efendim nasıl izin veririz gitmelerine... Emredersiniz" dedi. Emir yükseklerden gelmişti. Bizim Leyla'nınkiler canımı daha fazla riske atmak istememişlerdi. Leyla diğer polislerin uzaklaşmasını bekledi ve onlar uzaklaştıktan sonra tekrar beni arabaya soktu. Kendi de girdikten sonra tekrar bi görüşme yaparak yeni bi araba istedi
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Lez Leylaya güldüm lan
      ···
      1. 1.
        +1
        Bir de GTA Vice'da huur Leyla vardı onu hatırladım bak
        ···
   tümünü göster