/i/Kitap

Kitap sever dostlarımızın buluştuğu alt incidir
Okuma ihtiyacı barut gibidir bir kere tutuşunca artık sönmez
Victor Hugo.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1
    Kitap okuyan sayısı parmakla sayılacak kadar az olmamızın sebebi bu işte. Adam geliyor bakıyor raflara 60 sayfa kitap 20 lira. Okusan elini en çok 3 gün dolduracak. Niye bu kitaba bu parayı vereyim diyor.
    Böyle fiyatlarla okuyan adamları da bezdiriyorlar, adam zamanla önce kitaba para saymayı bırakıyor sonra kitap okumayı. Gittikçe geriliyoruz.
    Ya eyvallah hadi satsın pahalı satsın. Araştırması onca bilgiyi toplaması zor bir kitap ona da eyvallah. Gerçekten 110 lira diyor ama düşünüyorsun onca bilgiyi bir araya getirmek cidden zor iş. Ama bir kitap boyunca neredeyse tüm kelimelerde hata var sen nasıl bunu 75 e satarsın?
    Git bak bi mobilyacıya, halıcıya filan ufacık olsun bir defo olunca malı yarı fiyatından aşağıya çekiyorlar hem de görünmeyecek kadar küçük dahi olsa. Bu adamlar koskocaman hatalarla dolu kitaptan 35 lira indirim yapıyorlar. insanı soğutuyorlar.
    Keşke bu yayınevi kurumlarının başında cebine girecek iki kuruş fazlayı hesap edenler yerine iki tane fazla kitap okuyacak insanları hesap edenler olsa...
    ···
   tümünü göster