/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +161 -2
    Evet şartlarım kabul edilmişti. Bir an önce bana koruma, silah ve araba tahsis ettiler. Dışarı çıkıp yeni arabama bindim. Üstü açık bir arabaydı. Heralde kadınları selamlamamı istediler. Neyse arabayla giderken kenarlarda öyle bi kalabalık oluşmuş ki anlatamam. Geçmiş yıllarda RTE'nin onun mitingleri bile bu kadar kalabalık olmuyodu aq. Kadınlar "Hüloooooooooooğ" diye bağırıyolardı.

    Beni yeni bir eve getirdiler haremim olacak yer burasıydı. Millet kapıya dizilmiş, araba gelince düğün konvoyu durduran bebeler gibi arabaya fırladılar amk. Bi kaç tanesi öldü hatta izdihamdan dolayı. Neyse ben bunlara birer öpücük verdim zar zor girdim içeri. Kapıyı tekmeliyo amk hayvanları. Hemen balkona çıkıp balkon konuşması yapma gereği hissettim. Balkonda gördüklerinde bikaç tanesi tırmanmaya çalıştı Allah'tan korumalar zaptetti.

    Başladım konuşmaya" Eeeeeey zevceleriiiiiim, hükümetle yapmış olduğum anlaşmaya göre benimle birlikte olmaya 15 gün sonra başlayacaksınız. Merak etmeyiin haa ben meydanlarda olacaaam, sizinle olaaacaam ama bana dokunmanız yasak baştan söyliyeyim. 15 günün sonunda günde 10 kadınla birlikte olmaya başlayacam o şanslı 10 kişi arasında siz de olmak istiyorsanız bir an önce evlerinize dağılın, bozgunculuk yapmayııııın."

    Konuşmanın sonunda kadınlar dağıldı. Sonunda rahatladım amk. Gitim hemen donumu değiştirdim aq Leyla'nın beyni patlayınca altıma sıçmışım.
    ···
    1. 1.
      +67 -1
      Konusnayi istemsizce erdoganin sesiyle okudum amk
      ···
    2. 2.
      +6
      yarram 15 gün içinde kalp krizi geçirip geberip gitmeyeceğin ne malum dıbına geydirsene önüne gelenin
      ···
    3. 3.
      0
      Rez yaz
      ···
    4. 4.
      0
      Devam et sokuk
      ···
    5. 5.
      0
      Rezerved
      ···
    6. 6.
      0
      Devam panpa biraz seri
      ···
    7. 7.
      -1
      Amk snei buldalar gibini kparır sperm makinesi yaparlar haremmi kurcaklar amk sana en kötü ciks kölesi olursun ama doğal seçilimden düzgün çocuk doğsun diye güzel karı gibersin tek avantajı o
      ···
    8. 8.
      0
      Bre amk düzgün planla. Lan koruma seni neden koruyo amk o da kadın değil mi
      ···
    9. 9.
      0
      Bre amk düzgün planla. Lan koruma seni neden koruyo amk o da kadın değil mi
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster