/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10
    evet panpalar biraz geç oldu ama başlıyorum seri şekilde yazacağım

    panpalar bu istanbula taşındıktan sonra ben iyice dengemi kaybetmiştim hergün kırıkkaleye gidiyor dönüş yolunda sürekli içiyordum bir çözüm çabası içine girmiştim fakat elimden birşey gelmiyordu bu istanbula taşındıktan sonra birkaç kez görüştük ondan sonra kendi aklınca herşeyi bitirme kararı almıştı yani artık aradığımda mesaj attığımda cevap vermiyordu ve beni bütün sosyal medya hesaplarından engellemişti.

    istanbulda yine babasına ait bir dairede kalıyordu üsküdarda bu mezarlığın oralarda bu sefer babası ile mesafeyi baya açmıştı babası karşıda oturuyordu. bana istanbulda çalışmayacağını artık sadece kızı ile ilgileneceğini söylüyordu bende o olayda sonra arada bir arıyordum sürekli arayıp rahatsız etmek istemiyordun benim istanbula gitmem gerekiyordu ama işten güçten zaman bulamıyordum en sonunda patronun bir hareketine çok gıcık oldum ve hazır bahene bulmuşken işte ayrıldım

    cebimde baya para birikmişti hem parayı değerlendirmeli hemde onunla görüşmek için istanbula gitmeliydim aradan biraz zaman geçti ben aylak aylak dolanırken istanbulda üniversite okuyan çok eski ve hala görüştüğümüz bir arkadaşımı aradım nerede oturduğunu sordum oda üsküdarda oturuyorum hayırdır istanbula mı gelecen dedi bende evet dedim. bu arada sürekli beşiktaş maçlarına istanbula gitmiştim ama hiç arkadaşımda kalmamıştım günü birlik gidiyordum.

    arkadaşıma kızın bana azbuçuk tarif ettiği şekilde ona evin adresini tarif ettim oda oraların kendisine yakın olduğunu arada 3-5 km olduğunu söyledi bende tamam o zaman hemen geliyorum dedim. arkadaşımda istanbulda bir finans şirketinde çalışıyordu tek başına yaşıyordu.

    ben tarihi biletlerimi aldım ve şartları hazırlayıp istanbula gidecektim fakat aileme bunu ne diye söyleyeceğimi bilmiyordum arkadaşımın adı erol ondan beni evdeyken aramasını ve ev taşıyacağını yazın olduğu için kimseyi bulamadığını ve hemde öyle takılmaya çağırmasını söyledim dediğimi yaptı ben en sonunda yola çıktım yola çıkmadan önce birkez daha aradım özlemi fakat telefonunu açmadı
    ···
   tümünü göster