1. 1.
    +5 -2
    Panpalar ciddili ilişki yapanlarınızın arasından illa ki birinin telefonunu sevgilisi kurcalamak isteyecek. Kardeşimiz yengeye karşı mahcup olmasın diye ben de yardımcı olmak adına böyle bi liste yaptım. inşallah yardımcı olur.

    1-Klagib hamle, başka kızlarla olan konuşmalarınızı yedekleyip bilgisayara atın sonra da telden silin. Ne olacağı belli değil bakarsınız o kızlarla tekrar muhabbet olur

    2-Telefonda whatsapp klasörüne girip ses kayıtlarını stalkladığınız karıların profil fotoğraflarını ve erkek gruplarından gelen 31lik malzemeleri silin

    3-Bazı arkadaşlar ferrelerine kıyamayabilir. Play store dan "Hide it pro" indirin. Programın amacı telefonda dosya gizlemek ve programı biraz kurcalarsanız menüden kaldırma ikonu gizleme seçeneğini göreceksiniz. Bu sayede menüde ikonu kalkan programı belirlediğiniz şifreyi telefondan arayarak açabilirsiniz.

    4-Facebook konuşmalarınızı silin bunun kaçarı yok erkeklerle olan konuşmaları da silin. Çünkü elbet biri "off abi Gamze ye ne çakılır" demiştir sen de dayanamayıp "harbi la teyyare gibi züt var onda" demişsindir.

    5-Instagram arama geçmişinizi temizleyin. Büyük ihtimalle instagram keşfetiniz karı kız doludur onun da çözümü basit. Arama bölümüne "feyizli" yazıp aratıyoruz çıkan paylaşımları beğeniyoruz. Sonra aynı işlemleri "araba, kedi,karikatür vb" kelimeler için tekrarlıyoruz. Tabi ateiz bi huur a denk geldiyseniz feyizliyi aratmayın gibtir edin zaten o kıza telefonu da vermeyin tak yesin.

    6-Telefondaki bütün tarayıcıların geçmişlerini ve önbelleklerini temizleyin. Temizlik işleminden sonra da üniversitenin sitesine girin biraz dolanıp çıkın maksat imaj olsun işim vardı ondan girdim temalı. Liseliler siz de ösym nin sitesinde bi tur atın.

    7-Yeni nesil telefonlarda kendinden Ferre modu var: "gizli mod" gizli modu açıp galeride tekrar gezin gözünüzden bişey kaçmasın.

    8-Sağa sola zütürüp unuttuğunuz ferreler olabilir bunlar için mx player yükleyin ve her klasörde rastgele video açıp ordan videolar arası geçiş yaparak tarayın.

    9-Parmak izi okuyuculuysa telefon eğer kızla ciddi düşünmüyorsanız sağ el işaret parmağını telefona tanıtın. Nedeni ise tanıtma işlemini yaparken en çok o parmakla tanıtırken elini kavrama ihtimaliniz olur. Eğer ki derseniz ben bin değilim kız da huur değil o zaman verin telefonu kıza sağ el yüzük parmağını okutsun cıvık ama düzeyli bi romantizm yakalayın

    10-snapte eklediğiniz tüm ferre yıldızlarını teker teker silin. instada followladıklarınızı da unfollowlayın

    11-Whatsapp duvar kağıdındaki ya da telefonun herhangi bir ekranında duvar kağıdı olan manken ablayı ki bu büyük ihtimal Scarlett Johansson yengemizdir kaldırın onun yerine göze hoş gelen başka bi manzara koyun dağ taş ovalar filan işte. Sakın manitayla olan fotonuzu koymayın cıvıklaşmayın bi rahat durun.

    12-Rehberdeki bütün kızların isimlerini gözden geçirin gevşek gevşek aşkım cicim prenses diye kayıtlı kalan kız kankanız varsa ismini değiştirin. Fotoğrafıyla beraber rehbere eklediğiniz varsa fotosunu kaldırın.

    13-Çok oyun varsa oynamadıklarınızı silin dah doğrusu bağımlısı olmadıklarınızı silin kızlar sevmez genelde oyun oynayan erkek ama belli de olmaz karşınızdakini siz tanıyın.

    Beyler şimdilik aklıma gelen bunlar saat geç oldu beyin durdu. Aklıma geldikçe ya da sizden öneri gelirse editlerim.

    edit: kim lan o 10 saniyede çugu atabilen huur
    ···
   tümünü göster