/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +126 -57
    Dünyada 10 çift kişi olduğunu farz edelim. Bunlar belli coğrafyalara dağılıyorlar. Çoğalıyorlar, Kültürel zenginlikler yaratıyorlar ve nihayetinde kendilerine birer isim takıyorlar.
    Türk, Rus, Ermeni, Alman, ingiliz vs.

    Kendilerine takma isim takan bu insanlar daha zengin olmak, daha güçlü olmak ve topraklarını daha da genişletmek için farklı ırklara saldırıyor. Birbirlerini kesiyorlar, biçiyorlar. Hakaretler ediyorlar. Topraklarını zorla alıyorlar.

    Savaş bitiyor. Ama Artık ölen insanları var. Bu nedenle kendi ırklarından olmayan insanlardan nefret ediyorlar. Nesilden nesile bu neftreti aktarıyorlar. Günümüze kadar bu nefret geliyor.

    Ve bakın dünyaya.
    Avrupa bizden, Biz ermenilerden nefret ediyoruz.

    Kan davasına saçmalık olarak bakarız değil mi ?
    Ama Irkçılık dediğimiz şey kan davasının ta kendisidir.

    Sonuç olarak Türkün ingilizden, ingilizin Rusdan, Rusun Yunandan farkı yoktur. Aksini idda eden kesinlikle koyundur. Babasının sözünü dinlemeyen insanların asırlar önce yaşamış olan atalarına kutsal olarak bakması da saçmalıktır.

    Edit: Ben Türk olmaktan gurur duyarım. Fakat dünyada millet diye bir şey olmasa açıkcası daha mutlu olurdum. Dünyadaki diğer insanlar benim gibi düşünmediğine ve düşünmeyeceğine göre tabi ki Türk milletine faydalı olmak için çalışıcağım, çalışacağız.
    ···
   tümünü göster