/i/Tespit

  1. 51.
    +16 -8
    Yani Kürt kızı Starbucks'a gider, erkek kankaları vardır, eşlerine sadık değillerdir, açık giyinirler, namuslarını önemsemezler ve yemek yapmayı anneye yardımı bilmezler mi?
    Ben de diyorum ki neden doğunun her ilinde starbucks ın on şubesi var, neden doğuda kadınlar bu kadar açık giyiniyor, neden bu kadar aldatılan koca var, neden bu kadar namussuzlar. Meğer hepsi bu kürt kızlarının suçuymuş ya.
    Görüyor musun şu işi benim izmir de istanbulda Antalya da kocasına ve sevgilisine layık, evde kahvesini içen, elinden her türlü iş gelen, ömrünü tek erkeğe adayan, açık giyineceğine ölmeyi göze alacak, velev ki açık giyse annesi babası öldürecek, tek bir erkekle muhabbeti olmayan Türk kızlarına laf eder bazıları da.
    Bu büyük hataları açıkladığın için seni tebrik ediyorum kardeşim, tespitlerin çok doğru ve yerli yerinde.
    Neyse şaka bir yana, gerçek kürt ailelerin namuslarına laf atmışsın, yazıklar olsun ki o aileler hala ama hala bu vatan için çırpınıp, alınlarına silah dayayan hdpkk lılara boyun eğmiyorlar. Oylarının bir tanesini bile bu ülkeye hainlik yapanlara vermiyorlar. Siz burda bu ailelerin kızlarına, böyle adamların eşlerine namussuz diyorsunuz. Neden? Kendi ırkımızı böyle mi onurlandırıyoruz? Böyle mi Türk'sün sen? Yazıklar olsun gerçekten. Kürt kızları eğlenilecek kız ise doğuya gelip eğlenin. Eğlenin de görün gerçekleri, nasıl yaşadıklarını, nasıl giyindiklerini ve nerelerde oturduklarını. Gerçek kürt gördüğünü umarak yazmaya devam et sen. Sizin gibi Türklere yazıklar olsun, kardeşi kardeşe kırdıranlara yazıklar olsun. Oturduğu yerden bir ırkın namusuna dil uzatanlara yazıklar olsun. Yazıklar olsun sana ve senin gibilere. Kürt kardeşlerimizle aramıza fitne fesat soktuğunuz için yazıklar olsun. Düşmanı dağda arıyoruz, düşmana Amerika diyoruz. Asıl düşman sizsiniz. Bu milleti bu hale sokan sizsiniz. Hem Adamların eşlerine namussuz de, hem kızlarına eğlenilecek kız de. Bu adamdan bir de seni sevmesini bekle. Senin gibilerin yüzüne tükürsek Ya Rabbi çok şükür der.
    Öv Türk kızını yine öv, ben de överim. Türk kızı gerekince cepheye mermi taşır, gerekirse vatan için çocuğunu aç bırakır. Gerekirse yemez evladına yedirir gerekirse giymez iki kuruş kenara atar eşinin ihtiyacı olur diye. Ama bunu kürt kızı kadını da yapar. Aynı toprakta büyüdü bu iki ırkın kızları. Yazıktır, ayıptır. Oturduğun yerden bamusuna laf gelmesin diye titreten kadınların namusuna laf atmak en büyük adilik ve şerefsizliktir.
    Editli edit: ironiyi anlayamayan var demişsin, fakat şu sözlükte beyin gelişimi evresini tamamlayamadan doğan o kadar insan var ki ciddi olma ihtimalin daha yüksek geldi. Neyse güzel içerik açmışsın o halde yine de entariyi kaldırmayayım çünkü bu lafları hak eden bir sürü insan var zaten
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Şukular pembebook için
      ···
    2. 2.
      0
      Ne guzel söyledin
      ···
   tümünü göster