/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +16 -24
    Evet beyler oynayan panpalarım vardır elbette. 7. Seviyede 1500 kupada bir arkadaşınızım. Öncelikli olarak desteyi açıklayalım.

    Dev
    Balon
    Cadı/Büyücü (eğer yoksa bebek ejderhada olur)
    iskelet ordusu
    Barbarlar
    Minyon sürüsü
    Roket
    Ateş ruhu

    ilgi gelirse bu destenin taktiklerini ve püf noktalarını açıklayacağım esen kalın.

    Edit 1 ) iksir maliyeti diyen arkadaşlar var. 4,6 iksir maliyeti var bu destenin. Saldırıları oyun hızlandığında veya adam iksirlerini harcadığında yaparsanız sorun olmaz. Zaten savunma için yeterli bir deste.

    Edit 2 ) Cadı ve silahşörle bütün ordunu alırım diyen arkadaş köprüyü geçemeden 6. seviye roket yedi.

    Edit 3 ) Beyler yok şu kadar kupam var yok şu seviyedeyim diyenler gidebilirler. Bu yazıları taktiğe ihtiyacı olanlara yazıyorum. Toplam 1000 galibiyet 600 den fazlada 3 taç almışlığım var. Neyin nereden geldiğini biliyorum. Kaç tane de 8-9 indirdim ben bu taktiklerle.

    Edit 4 ) Trende girmişiz. Olum bi admin beni çok seviyor la. 2. Kez ciddiye alıp bir şey yazdım yine trende girdi. Teşekkürler

    Edit 5 ) Ulan amk çocukları hepiniz de 2000 kupadan 10 levelden aşşağı değilsiniz bakıyorumda. Sevmeyen ben daha iyisini bilirim diyen gibtirsin gitsin. Taktik isteyen desteyi beğenende pm den buradan gelsin her türlü yardım ederim.

    Gelelim işin püf noktalarına beyler.

    Savunma : Bu destenin yapacağı savunmayı hiçbir yerde bulamazsınız. Sizlere genel olarak kullanılan saldırı çeşitlerini nasıl püskürteceğinizi anlatacağım.

    1 ) Dev + Büyücü/Cadı taktiği : Adamın bu taktiği kullanacağını anlamak güç değildir zira genelde büyücüyü yada cadıyı kulelerinin arkasına atarak başlarlar. Hiç bekleme yok beyler. Kulenin az bir şey önüne birim az gerideyken roketi bırakıyoruz. Hem kuleye hasar vermiş hemde birimleri yok etmiş oluyoruz. Taktiği de suya düşüyor adamın zira ya devi atmaya cesaret edemiyor yada atsa dahi barbarlarımızla yada iskelet ordumuzla hatta minyon sürümüzle dahi korumasız devi alabiliyoruz.

    Gelelim roket destede çıkmadıysa. Eğer varsa acımayın kafasına çakın zaten. O halde adamın yaptıklarını yapıyoruz. Savunan taraf biz olduğumuzdan dolayı cadı yerine barbar kullanıyoruz. Önünede dev atıyoruz. Aynı taraftan bu dediklerimi yaparsanız adamın büyücü sizin deve odaklanacaktır. Atacağınız barbar hatta minyon sürüsüyle dahi korumasız devi rahatlıkla alabilirsiniz.

    2 ) Kulübeciler : Beyler bu adamları küçümsemeyin kesinlikle. Oyun hızlandığı zaman durduramayacağınız kadar birim toplanır. Roket varsa ve kulesinin yanına kurduysa ikisini de hasarlayacak şekilde atıyorsunuz.

    Eğer roket çıkmadıysa çıkana kadar birim atıyor ve savunma yapıyorsunuz. Dileyenler saldırıda deneyebilirler. Örneğin balon atabilirler ve arkasından ateş ruhu ile destekleyebilirler. O sırada roket gelir ve kurduğu kulubeye çakarsınız. Ben kaç tane adama taktik değiştirttim. Adam kuruyordu ben çakıyordum roketi.
    ···
   tümünü göster