/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +24 -1
    işe geldim gençler. Devam ediyorum.

    Bir gece bulusmaya karar verdik . Aksam evime davet ettim. Saat 8 gibi geldi. Altında kısa şort ustunde pembe askılı vardı. Kiza herseyi anlatacaktim bu akşam. Ben kahve içmeyi planliyordum. Ama o gelirken votka vişne suyu getirmişti. Film izledik . Film bitti . Kiza direk donup seni seviyorum dedim. Amk dememle birlikte dudağıma yapıştı. 10 dkya yakın öpusmüşüm dür. Sonra bende seni seviyorum dedi birdaha öpüştük mk. Çok seviyordum kızı. Kiz okuyordu. Başka sehirde oturuodu ama burda okuyordu. Arkadaslariyla ev tutmuş ortaklasa geçiniyorlardi.

    Aradan 1 ay fln geçti. Halen çıkıyoruz. Günlerimiz çok güzel geçiyor. Maaşımı cektim bankadan. Bu yeni isimde maasim 2500 dolardi ama öğlen yemeği onlara aitti. Benim icin sorun deildi.

    Kızla bulustuk . Hi bu ara kizin adi jessica . Hani I LOVE YOU filmindeki kiz var ya onun gibi tatli ve güzel. Bundan o evden ayrilip benim eve taşınmasını söyledim. Biraz soğuk baktı. Senin ev cok küçük ben nerede yatacam dedi. Bende beraber yatariz dedim. Halen soğuk bakıyordu düşünürüm dedi. Yemek yedikten sonra evlere ayrıldık.

    Ama ben bunun kız olup olmadığını çok merak ediyordum . Kiz deilse direk ilişkimi kesecektim.Wp den alıştıra alıştıra sordum. Hiç ilişkiye girmedim dedi. Ama önceden sevişme yaşamış. Sorun değildi benim icin. Arkadaslariyla konuşmuş . Onlarda içinden geleni yap demiş . Amk saat gece 3 gibi mesaj geldi . Kiz benim evde kalmayi kabul etmiş.

    Olm hikaye deil bu mk . Yaşadıklarım.
    inanmayan okumasin mk. Bide sukulayin da trende girelim
    ···
    1. 1.
      +2
      elimden gelse 10 kere bascam sukuya
      ···
    2. 2.
      +4
      Anlattigin gibi giyinen bi kiz amerikada o yasta bakire olcak hee. Orda 13 yasinda gibismeye basliyor kizlar. Biraz mantikli at .
      ···
    3. 3.
      +1
      #176465729 rez
      ···
    4. 4.
      0
      Hewal et panpada kizin delik delinmemis ama sevismis kisacasi her taki yemis delik delinmedi diye kabul mu ediyorsun senin zihniyetini gibeyim
      ···
    5. 5.
      0
      Hi yi hay diye okudum amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster