/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +11 -1
    Ama alisveris merkezine gitmeden once kiz arkadasima bi bakmam gerekiyodu onu cok merak etmistim cantaya pompali ve normal tufekleri doldurup birazda mermi aldim fazla agirlik olmasin istemiyodum ustumde hemen geri donup garajdaki hasan abinin kamyonetini aldim koyuldum yola cadde kenarlarinda o yaratiklardan vardi cok sakin ve yavas hareket ediyolardi kiz arkadasimin evine geldim her ihtimale karsi kacisa dogru parkettim arabayi eve girdigimde evde kimse yoktu masanin uzerinde bi not vardi beyler adimi nick olarak degistiriyorum ifsa olmayak..
    Neyse notta: nick ben guvendeyim babam bizi alip ciftik evine goturdu heralde iyi olucaz yazmisti aldim notu yanima sakladim evden cikicakken apartmanin onunde o yaratiklardan gordum yanimda bicak sopa vs olmadigindan mecburen silahla yapicaktim bu isi ellerim titriyodu ama bu sefer tekte oldurmustum ama sıkıntı surdaydi cogaliyolardi. Sese geliyolardi bunlar hemen kamyona atlayip alisveris merkezinin yolunu tuttum. Düşünüyodum acaba sevgilim iyi olucak mi acaba bu felaketi atlatabilcekmiydik..
    Alisveris merkezine varmistim telsizden tekrar seslenmistim
    Ben: hey ordamisin
    K:evet burdayim etrafimizdalar ama bizi suan farketmediler nolur kurtar bizi
    Ben:sakin olun geliyorum birazdan
    Kamyonetin kasasindan silah cantami alip emin adimlarla alisveris merkezine girdim heryer fazlasiyla karanlikti, kizi bulmak kolay olmicakti katlari dolasirken kafami gibiyim telsizi acik unutmusum birden kiz telsizden ciglik atti. Kapatmistim ama is isten gecmisti yavas yavas geliyolardi benim adrenalin yine tavan yapmisti hemen dusunmem lazimdi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Olm gitme demedimmi oraya. Neyse ben emin onune gectim balik ekmek yapip zombi avliyam az
      ···
   tümünü göster