/i/Yemek Giyim ve Seyahat

Yemek ve giyim hakkında her şey
  1. 1.
    +346 -20


    Beyler listeyi karışık bir şekilde ayarladım.Yiyecek-içecek ayrımı yapmadım.ilk aklıma gelenleri yazdım.
    Evet başlıyoruz..


    Simit-Ayran 8/10



    Muhteşem ve ekonomik ikilidir.Hızlı ve pratik olduğu için özellikle sabah kahvaltı öğünlerinde tüketilir.





    Tavuk Dürüm-Ayran 9/10



    Öğrencinin göz bebeği ayrılmaz ikilidir.Fiyatına göre doyurucu olması ve lezzeti iyidir.Kimisi ayran yerine kolada tercih edebilir fakat ayran onun ilk aşkısıdır.





    Kuru Fasülye-Pilav 9/10



    Evde yada dışarıda kolayca bulunabilen ikilidir.Ayrı ayrı güzel olsalarda bir araya gelmeleriyle bambaşka bir lezzet oluştururlar.Dışarda yiyen biri iseniz bu ikilinin olmadığı bir esnaf lokantası bulmanız neredeyse imkansızdır.Çevre sağlığınız açısından fazla tüketilmemesi gerekir.Yanına bonus olarak cacık ekleyebilirsiniz.





    Adana Kebap-Şalgam 7/10



    Ülkemizin geniş mutfağının bir ürünü olan Adana Kebabın yanında sunulan özel bir içecektir şalgam.Ulan kebabın yanında acı içilirmi demeyin gerçekten muhteşem oluyor.Bu arada asla şalgamı fazla kaçırmayın.





    Cips-Kola 8/10



    Her ne kadar doyurma amaçlı olmasada özellikle sinemada yada evde film izlerken film başlamadan cipsi bitirilen ve kolanın kafaya dikilmesi ile sonuçlanan aktivitelerde kullanılır.Sade patates cipsi tercihimdir.





    Köfte-Patates 9/10



    Efsane ikilidir.Annelerimizin genel bir kıyağıdır bizlere.Ayrı ayrıda yapılabilir beraber fırına verildikleride görülmüştür.





    Ispanak-Yoğurt 6/10



    Bu ikiliyi sevenler nadirdir.ikilide asıl görevi üstlenen tek başına ıspanağı saman tadından kurtaran yoğurttur.Bonus olarak yoğurda sarımsak ekleyebilirsiniz.





    Tatlı-Çay 7/10



    Tatlı olarak buraya istediğiniz tatlıyı koyabilirsiniz.Genel tercih hamur işi tatlılardır.Ağızdaki aşırı derecedeki tatlının imdadına çay yetişir.Genelde yemek sonrası tüketildiği için tatlı bitiminin ardından çaya sigara eşlik eder.





    Çikolata-Türk Kahvesi 7/10



    Sıcak içeceklerden bahsetmişken Türk Kahvesinden bahsetmemek olmaz.Özellikle sade Türk Kahvesinin yanında ağızda kalan acı ve mayhoş tadı alsın diye çikolata tüketilir.Çikolata ne lan Türk Kahvesi ile Türk Lokumu iyi gider diyenler kesinlikle haklılardır.Tamamen kişisel tercihim.





    Beyaz Peynir-Domates 7/10



    Bu ikili kahvaltının vazgeçilmezleridir.Ekmek arası yada tostlada güzel tadlar meydana çıkarabilmektedirler.Üzerine hafif zeytinyağı gezdirip tüketebilirsiniz.Tadlarını geçtim renkleri bile insanda ayrı etki bırakıyor.




    Evet beyler varsa sizinde eklemek istediğiniz aşağıya yazabilirsiniz.Listeye baya uğraş verdim bir şukuyu ekgib görmeyin kalın sağlıcakla.

    Edit:Trende girmişiz beyler.şukulayıp kendi ikilisini yazan tüm panpalarıma teşekkür ediyorum.
    ···
   tümünü göster