/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +52 -6
    Beyler kaldığım yerde çok garip şeyler oluyor. Artık korkmaya başladım hatta korkmak da değil sinirlerim bozuldu deliriyorum. Hayatta böyle şeylere inanmam normalde. Ama bunu anlatınca hak vereceksiniz.
    Apartta kalıyorum ben bildiğiniz 4+1 dairede tek başıma kalıyorum sebebi okul sezonu olmaması. Normalde her odada birileri kalıyor bir daireyi paylaşıyorsunuz.
    Ben yine de odamdan pek fazla çıkmıyorum. Bir de koridorda fotosel var çıktığınız an yanıp sonra hareket olmayınca sönen sistem işte.
    Normalde dairenin kapısı hep açıktır hatta benim odanın kapısını da açık bırakıyorum essin diye. Ama geceleri dairenin kapısını kilitliyorum bildiğiniz anam babam çelik kapı.

    Beyler geceleri ne zaman uyansam koridorun ışığını açık buluyorum. Her zaman diyemem ama 3 gün normalse bir gün mutlaka açık görüyorum.
    Daireye birisinin girmesi imkansız alttan üstten kilitliyorum kapıyı. Zaten uyanıp bakıyorum kimse yok hani.

    Beyler fotosel nasıl çalışır ya? Sinek ihtimalini bile düşündüm ama pencerelerde tel var. Sinektir böcektir hiç görmedim daha iki ay olacak geleli.
    Neyse bozuktur dedim.
    Fotosel sistemi ana koridorlarda da var asansör beklediğimiz yerde apartmanın tümü aynı sistemde kısaca.

    Bir de bu fotosel yandığında böyle çırpına çırpına yine yansın diye uğraşmıyoruz. Aksine 2-3 dakika falan sönmüyor. Şimdi bu ayrıntı çok önemli.

    Çünkü bugün artık kafayı yedirtedecek bir olay yaşadım.
    Sabah kahvaltıdan sonra daireye çıktım temizlik görevlisi gelmiş. Temizlik bitmek üzereydi. Ablaya dedim ki çıkarken haber ver de kapıyı arkadan kilitleyeceğim o da olur dedi devam ediyor temizliğe.
    Çünkü artık hep korkuyla kalıyorum dairede gece gündüz kapı kilitli duruyor.

    Uzun olmasın devdıbını ikinci part olarak yazacağım.
    ···
   tümünü göster