/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Bu konuda çok fazla yazı yazıldı ama ben de kendi fikrimi anlatmasam olmazdı. Çok emek var bi şukuyu çok görmeyin...

    Öncelikle ben youtube'u ülkemizdeki çoğu kişiden önce farkettim. Çok eski değilim ama şimdinin en büyük kanalları elimde büyüdü diyebiliriz. Yani tecrübeliyim. Veletler ve velet hissedenler gelmeden önce inanın youtube çok güzeldi. Sırayla başlayalım.

    1- Enes Batur: Bir çoğumuz kitlesinden ve hareketlerinden nefret eder. Kanalı elimde büyümüştür kanalının eski ismi newdaynewgame'dir ortağı Baturay (ona da gelicem)'la kanallarını 70k da ayırdılar . Bunu söylediğim için kızacaksınız belki ama özünde o kadar da yavsak değil. Eskiden beri tanırım hatta konuşmuşluğumda vardır (hoş sorsanız hatırlamaz bin). Velet kitlesi olmasa çok iyi bi youtuber olabilir veletler kanalını keşfetmeden önce bu kadar yavsak değildi. Her şeye rağmen bence türkiyedeki en iyi youtuber.

    2-Baturay: Ortağı enese göre daha akıllı hareketleri vardır. Bir çok velet enesin ortağı olduğunu bilmeden videolarına ve kanal ismine hatta soyadına bile enes özentisi der. Sürekli eşofman giyer. videoları hoşdur binin. kendisini enese göre kat kat severim. okursa selam olsun DNF KING'e (gerçi şimdilerde 1st.)

    3-Sesegel(Hasan Mustan): Playstation cafelerde en çok duyulan sesdir. Türkçe spiker olarak da bilinir. 39 yaşındadır. videoları kalitelidir. Genellikle pes oynar videolarında. Tantunispor takımının da kurucusudur. TAN TAN TAN TUN TUN TANTUNISPOR !!!

    Isterseniz bütün youtuberların kanını bilirim talep gelirse yazarım kalanlarını da.
    ···
   tümünü göster