/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +86 -16
    Evet panpalar pgiboloji okuyan bir panpanızım. Bilmiyorsanız pgibolojide "Zeka ve kişilik" kavramı diye bir konu vardır ve bu gözlemlerde en yakın tahminlerle bizi sonuca ulaştırabilir. Test ettirmek isteyen varsa altta yazdığım kelimenin onlar için ne ifade ettiğini kısa ve öz bir şekilde yazması yeterlidir bu sayede çıkarım yapılarak olası iq'nuzu sizlere sunabilirim.

    Kelime ; " ACI "

    edit : 85 altı düşük zekaya girmektedir.
    edit2: Şukularsanız daha fazla kişiye ulaşabiliriz.
    edit3:Panpalar ortalamanın 90 olduğu bir ülkede 105 alan sinirleniyor bunlar gerçekler inanmıyorsanız gidip bir merkezde yaptırabilirsiniz. internetteki sitelerin %99 u para tuzağıdır ve sonuçlar için para isterler ayrıca tam net sonuç çıkmaz 2 farklı yarde yapın 2 farklı sonuç çıkmaktadır.
    edit4:iq Artabildiği gibi azalabilen bir faktördür panpalar yani yüksek olan sevinmesin düşük olan üzülmesin.
    edit5:Dünya testlerinde Türkiye ortalaması 90dır ama para tuzağı olan internet testlerinde nedense 125 - 140 altı alan arkadaş olmuyo sonra detaylı bilgi için diye gipten bir buton koyarlar sana yedirdiler ya "üstün zekalısın" diye sazan olarak zıplarsın sonra gereksiz yere para verirsin.
    Edit6:Bukadar ilgi göreceğini düşünmüyordum 550 ye yakın entry geldi tek tek cevaplamaya çalışıyorum ama bunun için biraz daha destek lazım nekadar çok kişiye ulaşırsak okadar çok ilgilenebilirim böyle olmuyor yani panpalar.
    ···
   tümünü göster