/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +25 -204
    merhaba panpalar ben oybirinci nesil 14 yaşında bir abinizim. size teogda hocaya verdiğim amübersonik ayarı anlatacağım. rezleri alın başka part yok.
    evet 1 yıl boyunca teoga hazırlanmıştım. ortanın biraz üzerinde bir öğrenciyim. sınav başlayacak ben heyecanlıyım. 5. masada oturuyorum. öğretmen masasının önündeki masaların en sonuncusu bu masa. sınıfa herkes yavaş yavaş geliyor. hepsi tipsiz kızlar. o sırada afet gibi bir kız geldi. 150 boylarında beyaz tenli siyah saçlı. pembe bir etek giymişti.
    neyse sınav başladı. ben ilk başta hepsini çözerim sonra işaretlerim. yine öyle yapıyordumki sosyal bilgilere geçerken hoca 15 dakika var dedi.
    ulan ne yapacaktım. daha sosyali bitirip ingilizceyi çözecektim ve kodlama yapacaktım. hemen hızlandım ama ingilizceden 2 soru çözmüştüm ki hoca kalemleri bırakın dedi. ben de bir düşündüm daha 14 yaşındayım bırakmasam ne olacak ki? devam ettim çözmeye. 3.soruyu da çözdüm. alnımdan terler akıyordu, heyecandan titriyordum. hoca seslendi: vinquin sen napıyon orada. ben de 'hocam adımı nereden biliyonuz?' dedim. hoca kağıttan baktığını söyledi. süre bitti, sen anlamıyor musun salak mısın dedi.
    hocam masa 5i yarım saat uzatır mısınız dedim.
    pembe etekli kız hocanın kızıymış zaten kucağıma oturup twerk yapmaya başladı. bi şişko kız sınıfın ışıklarını yakıp söndürüyordu. klimanın kumandasıyla ses çıkaranlar ve giblerini masalara vuranların verdiği ritimle yarım saat içinde sınavı bitirdim. ama kitapçığı yanlış kodlamışım. seneye bir daha girecem.
    edit:resimsiz başlık trende girmez diyenlere selam olsun. öğlen yazıp bıraktıydım teşekkürler beyler 7deliklinin rekorunu kırsaydınız dıbınıza koyim
    ···
   tümünü göster