/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +91 -4
    Evet beyler biz evde 8 kisiyiz. Abim 2 sene once evlendi, o zamanlar 9 kisiydik. O ne aq kac kardessiniz diye sormayin, amcam yengem babannem ve 2 kuzenimle ayni evi paylasoyoruz. Herneyse ben olaya giriyim.

    Siz cekirdek aileler 4 kisi oldugunuzdan anne baba, varsa bide varsa kardes uyuyunca laps laps isinizi goruyosunuz. Odanizin kapisini kapatinca kisi sayisi az oldugundan gelen sayisi az oluyor. Tuvalete girince 10 dk sonra aile fertlerinden biri gelip hadi cabuk cik bende gircem diye kapiyi tirmalamiyor. gibinizi tasaginizi havalandira havalandira goruyosunuz isinizi.

    Evimiz mustakil ve ufak bir bahcesi var. Ferre durtusu geldigi zaman 2 olasiligim var, ya sabah erkenden uyanip herkes uyurken tuvalette sesi tamamen kapatip (sessiz ferre izlemenin acisini bilen bilir) isimi gorcem, ya da gece bahceye cikicam.

    Yaz gecelerinde bahceye cikmak problem degil. Bahcenin 4 yani kapali oldugundan komsulae zaten gormuyo, elma agacinin dibine dibine veriyorum. O agacin verdigi elmayi bi ben yemyorm amk evde herkes yiyo. Asl problem kış gecelerinde. Lan buz gibi kupkuru ankara havasi. Ustumde gocuk, altimda ayaklarima kadar inmis esofman, diz hizama kadar inmis boxer, bi elimde telefon diger elimde hasmetlim. Eziyeti bi gozunuzde canlandirn amk zaten hava sogk zor kalkiyo. Bi care bulun bana gencler agustosu yariladik yaz bitiyo, gibim duscek yakinda soguktan.

    Edit: Beyler merak eden olursa balkondan bakan kuzenime yakalanisimi anlatabilirim.

    Edit2: Yakalanisimi da giriyorum beyler

    Edit3: Yengeni gib kuzenini gib diyenler olmus. panpalar dogdugumdan beri ayni evde yasiyoruz hpsiyle. Kuzenimin kardesimden yengemin de annemden farki yok duygusal baglamda. ( Baba-yenge iliskisi kurcak olan varsa gibtrsin gitsin)

    Edit4: Cuğuleyenler elma ağaciyla şişme gocuk
    ···
   tümünü göster