/i/Tespit

  1. 1.
    +104 -4
    her bir taku yiyor amcıklar suku
    ···
    1. 1.
      +9 -22
      " Eh tabii kafir bir milletten bu kadarı beklenir. " demis adam lan. Amk comari ne alaka?
      ···
      1. 1.
        +7 -9
        Kes lan amk kafiri
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        allahu ekberci seni.
        ···
      3. 3.
        0
        aq 1 milyar nüfus var adamlar napsın ne buldularsa yiyolar nasıl doyuracak milleti aq
        ···
      4. 4.
        0
        hacı kedi köpek yersin anlarımda gutter oil nedir ananızı arvadınızı gibem rezil huur çocukları
        ···
      5. 5.
        +1
        müslümlerin köpeklere yaptığı işkencelerden bihaber arapperest totoşlar çinlilere sarmış şimdi de
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +5
      Orospy çocukları 1 milyar nüfus var 15 tane çocuk yapıyolar bırakıyorlar sokağa eşşeği saldım çayıra mantığı. Aynı şekilde hinduların da dıbınakoyim. Alayı pislik aptal huur çocukları. Bi ülkenin nüfusu 400 milyonu geçtimi yannanı yiyor ya da amerika gibi ekonomiye sahip olmak lazım. Nerde çokluk orda takluk.
      ···
      1. 1.
        0
        selam ben tatar osman, umraniye esnafi beni iyi bilir. gozlerim cekik oldugu icin bana tatar derler, aslen baba tarafim schiuzan li anne tarafim ozbek. yillarimi budist felsefeye, konficyusun ogretilerine verdim. kendi icimde huzur bulmayi, insanlara hosgorulu davranmayi, sizin tabirinizle uaratilani yaradandan oturu sevmeyi ogrendim. yillarimi gecirdigim manastiri gunasiri altimizda bir fistanla tasa oturdugumuz icin ishal oldugum gerekcesiyle biraktim ve umraniyede kucuk bir kot atolyesi actim. en azindan kafam rahatti, aksam is bitimi esnafla batagimizi atariz, gun icinde birbirimize para bozariz, ogle yemeginde esnaf lokantasinda acili nohut yanina yogurt. dedim ya konficyus bana kucuk seylerle mutlu olmayi ogretmisti. sadece bana degil butun cekik gozlu kadinlara kucuk seylerle mutlu olmayi ogretmisti ama konu sapmasin. dedim ya mutlu bi sekilde yuvarlanip gidiyorum daha dogrusu gidiyorduk. ta ki amcaoglum tao chin bana memleketten cakma samsun marka tablet getirene kadar. tableti aldim ve buraya girdim, gulduk eglendik, gibertmelere katildim derken senin gibimsonik basliklarinla karsilastim. her gunum senin yazdiklarini okuyup 没有这样一个混蛋 diye haykirmakla geciyordu. dukkana ugramaz olmustum, evi barki boslamistim. kuzenlerim toplanmis ve bu isin boyle gitmeyecegine karar vermis. tam kendimi harakiri yapacakken beni kurtardilar. teyzeoglum hahn lee hemen buradan senin ipni buldu oradan adresini elde etti. butun kuzenler toplandik senin o cemcik agzini gibmeye geliyoruz. su an elimde tuttugum dede yadigari bronz ejderhayi senin gotune sokmadan bana bu dunyada huzur yok anladin mi.
        ···
      2. 2.
        0
        Bende çamlıeli yörüğüyüm bana da öretsenize içhuzuru emqü yannanımı napsam söndüremiyom fişeq gibi huur çocuğu her teyzeye kalkıyor
        ···
   tümünü göster