/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    merhaba ben Doruk. size başıma gelmiş bir olayı anlatacağım. bu olayın hala etkisindeyim. olayın üstünden çok geçmiş olmasına rağmen. her neyse olaya geçeyim en iyisi.

    bizim bir yazlığımız var. her yaz tatilinde ailemle gideriz. anneannemlerde oradalar. geçen yaz kuzenlerimle yaşadığım olay. anneannemler ve babamlar annemler eski bir dostu ziyarete gitmişti. biz kuzenlerimle evde yanlız kalmıştık. sohbet ediyorduk. sonra en büyük kuzenim korku hikayesi anlattı. sonra herkes sırayla korku hikayeleri anlattı. tabi kıçımızdan sallıyoruz hikayeleri. konu korkudan açılınca biraz macera yaşayalım dedik. dışarıya çıktık. sokak bomboştu. boş sokaklarda konuşa konuşa ilerledik. evden epey uzaklaştık. yüksek tepe gibi bir yere geldik. aslında ben bayağı ürkmeye başlamıştım. ama kuzenlerim çok rahattı.

    Biraz daha yürüyünce bir sürü ağaç ve çalılığın olduğu bir tepeye geldik. küçükken hep buraya gelirdik. Ben artık dönmemiz gerektiğini söyledim. En büyük kuzenim hadi şu eve girelim zaten küçüklükten beri çok merak ediyorum. ne yalan söyliyim bende çok merak ediyordum ama dıbım yemiyordu tabi gece gece. boşverin dedim yarın olmazsa el feneri falan alıp geliriz. onlarda çok korkmuştular peki dediler geri döndük. acaba yarın ne olacak diye düşünüyordum. telefonumun çalmasıyla uyandım. ilgi gelirse devam ederim beyler
    ···
   tümünü göster