1. 1.
    0
    """""
    bu bir isyandır,

    bundan sonra ısrarla sözlük kurallarına aykırı davranan, kim olursa olsun uçar ve gibimde de olmaz. burası ne ferre yuvası ne de kreş. ne türlü fantezileriniz var bilmiyorum ama yeri burası değil. adam gibi iki muhabbetin belini kıramaz olduk abaza zihniyet yüzünüzden..

    ayrıca, ay vajişimm; of amışımmm diye saçma sapan başlıklarda ısrarcı olan ilgi müptelası sözlük kaşarlarının da dıbına koyacam, burası kendinizi pazarlama yeri değil lan am trafoları. kendi halinde entry girmeye çalışan bayan yazarları da zan altında bırakmaya hakkınız yok..

    ırkçılık - siyaset yapanlar, kadın soyma linkleriyle flood yapanlar; sizi unuttum sanmayın. yaptığınız da format dışı olup cezasız kalmaz.

    • az önce sol frame'de 3lü 5li başlıklar gidiyordu, bu başlıkları ısrarla canlandıranları çaylak edeceğim konusunda uyarmıştım, gerekeni de yaptım. bu konuyla ilgili olarak benim nickimi aç, ben bir şey yapmadım diyerek bana mesajla gelmeyin.

    • gerekirse 24 saati uykusuz geçirip bu sözlükteki embesilleri temizlemeye ant içtim. kimsenin keyfimizi kaçırmaya hakkı yok.

    • normalde bu kadar atarlı olmadığımı bilen bilir ama bu sefer harbiden yeter lan.

    özet yok, öptüm görüşürüz.
    """"""

    simdi burda format yok diyolar, aha kaynak : (bkz: inci sözlük ile ilgili sık sorulan sorular)

    E aminakodugum, belki adam/kadin amisim vajisim diye egleniyor, beriki dedeler linki yedirerek egleniyor. neyse hatta direk gib sorulan sorulardan aliyorum.
    """"
    -Sözlük yazarlığı ile alakalı karı milleti genelde cicişler gibi gibimsonik laflar eder, erkekler ise adam gibi delikanlı gibi beyler der. Cicişler diyene basın eksiyi, şaka lan iyi davranın onlara. Ayrıca vajişim falan da derler karı mileti, erkek milletinin titreyerek boşalma hakkı saklıdır.
    """""

    be anasinin ami, olan bitenden madem oyle bi sey diycen adama gibi oku kendi sozlugunun kurallarini. acmayin dedeler esprisi nerden geldi, dedeler linki yedirmekten, 12,5 falandim nerden geldi, anasinin ami gibi flood dan.

    formatsiz sozluk diyosun, darbe yapar gibi entry giriyosun amiankoyim olan bitene.

    ozet: incisozluk serbestlik, ozgurluk yeridir. senin girdigin en ciddi entryinin altina lahmacun soyledim denilebilecek bir yerdir. (am gunu yag da amk). burayi guzel yapan lahmacun yediginide , sevgilinden ayrildigini da burdan paylasabilmendir. ha lahmacun soylemek ne embesil misin dersen anani gibeyim senin oteki sozluklerden ne farkimiz kalir.

    ozet bile ozet olmadi amk
    yarragimi yiyin.
    ···
   tümünü göster