/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +29 -2
    Merhaba Arkadaşlar,

    Öncelikle yazı uzun olacak kusurabakmayın. Zaten bizim inci sözlük ufaklıklarına değilde, buranın has adamlarına yazıyorum bu yazıyı.

    Son günlerde gündemden düşmeyen Snapchat Fenomenleri ile alakalı sizlerle birkaç düşüncemi paylaşmak istiyorum.
    Bende bunlardan birkaçını (hatun olanlarını) takip ediyordum düne kadar.Ama biraz geçte olsa büyük bir yanlışın içinde olduğumu farkettim. Pampalar bu snapchat fenomenleri tamam eyvallah seviliyolar vs vs onlara lafım yok herkes istediği insanı sever, takip eder, fenomen yapar vs vs.Ama tablonun bide öteki tarafına baktığımızda pervasızca verdiğimiz kararlar yüzünden bir kitlenin ekmeğiyle oynuyoruz. Allah aşkına pampalar,bu fenomenler ne anlıyo DJ'likten? Müzikten nekadar anlıyorlar? Ömürlerinde kaçtane beste yapmışlar, hangi ensturmanı çalmışlar? (Bazılarının çaldığı ensturmanları snapte görüyoruz gerçi)

    işin kısası Müziğin M sinden anlamıyorlar sadece dans edip şaklabanlık yapıyorlar ve uçuk kaçık paralar kazanıyorlar.
    Benim için para kazanmalarında da sorun yok aslında. Parayı kazanma şekilleri beni çileden çıkarıyor.Ya beyler o sahnelere çıkabilmek için bi ton eğitim görmüş, gecesini gündüzüne katıp çalışmış,her aksam uykuya dalarken kendini oralarda hayal etmiş bir kitlenin göz göre göre emeği çalınıyor, çaldırıyoruz!

    Sitemim kazandıkları paralara değil inanın.
    Yine kazansınlar, daha çok kazansınlar ama Müzik le değil,DJ likle falan değil. Snapte neden takip ediliyorlarsa o şekilde para kazansınlar. Kimimiz 2-3 sexy dans izlemek için takip ediyoruz, kimimiz kırık bir elemanın saçma sapan şaklabanlıklarını görmek için takip ediyoruz. Hangi takipçisi Yahu bunlar çok güzel müzik yaparlar diye takip ediyo ki zaten?

    Ekmeklerini emeklerine göre kazansınlar, insanları istismar ederek değil.Bir sürü insanın emeklerini çalıyorlar bizde bunlara istemeden pirim veriyoruz.

    Düşünsenize beyler sırf bir futbolcuyu çok seviyoruz diye adamı sahalardan alıp eğitim vermeden falan hastanede doktorluğa başlatıyorlar.Şimdi aranızda ne alaka y**rram diyen olabilir.iyi düşünün ne farkı var.Bu fenomenler dj likten ne anlıyorsa,bir futbolcuda doktorluktan o kadar anlıyordur bence. Kısaca herkes işini yapsın beyler

    Bu yüzden ben bu saçmalığa alet olmamak adına,Bu işi gercekten bilen ve hakedenle, 2 züt baş sallayıp cd den müzik çalanın ayırt edilmesi adına bu şahısları takip listemden çıkardım.
    Ve bunu hadi beyler sizde çıkarın diye söylemiyorum, Sadece paylaşmak istedim, farkında olmadan insanların ekmeğine taş koymamanız için sadece..

    Özet: Şu sözlükte ilk kez ciddi önemli bişey yazdım okuyun muallakler

    edit:Tutmasını istesem taklu entry girerdim beyler mevzu ciddi.
    ···
   tümünü göster