/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    işte devleti böyle zehirliyorlar. Anlatacaklarım gerçektir beyler. Yalanım yada trend çabam varsa tüm inci beni gibsin.

    Tarikat ismini vermek istemiyorun ancak annemin de mensubu olduğu bir tarikat var. Geçen yine konu açıldı Atatürk'ten mevzu bahis. Annem atladı ordan Atatürk aslında 1938'te ölmemiştir diyerek. Nedenini sordum. Bana aslında cebinde saat varken vurulduğunda öldüğünü anlattı. Cemaatinde böyle anlatılıyor. inanıyor o da ne yapsın. Din bir afyondur derler ya aynen öyle. Neymiş daha sonra Atatürke benzeyen birisini Amerika Türkiyeye geri göndermiş. Niye gönderdiğini sordum cevap veremedi.

    Bunların hepsi Atatürk ü karalama eylemleridir. Orda ve o tarz yerlerde sürekli olarak Atatürkle Hz muhafazidi kıyaslama söz konusu. insanları türklükle değil müslümanlıkla eğitiyorlar. Sonucunda da iste gördüğünüz gibi darbeler meydana geliyor. Bir insanı bir imama bağlarsanız onun dediklerini yapar. Beyniyle düşünmez. Darbe yap dersin yapar. Halkına ateş et dersin eder.

    DiN BiR AFYONDUR


    TÜRKLÜĞÜ SAKALLI ŞEREFSiZLERE BIRAKMA UYAN TÜRK



    KAPATILSIN TARiKATLAR



    Yorum ve görüşleriniz benim için önemlidir. Türkler önce türklük sonra imanla eğitilmelidir. Dini alıp kullanarak türklüğü unutturmaya çalışan bu tarikatlar kapatılmalıdır.
    ···
   tümünü göster