/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +34 -4
    Dünyanın en gurur duyulası durumu Türklüktür beyler. Yeni nesil bunun ne kadar önemli olduğunun farkın da bile değil bu sebepten başlığı ergenlerin fazla olduğu zamanlar da yani akşam açıyorum :D Bazen eski türk müziklerini açıp dinlediğim de bile tüylerim diken diken oluyor. Hani bazılarınız diyor ya abartıyorsunuz çok gurur duyulası durum değil Osmanlı abarttığınız kadar güçlü değildi filan diye işte bazılarının böyle düşünmelerine sebep oluyorlar Türklüğü küçük düşürme ve basitleştirme propagandası var.

    Çoğu kişi Türklüğün ne demek olduğunun farkın da bile değil. Türklerin tarihi gibi başka bir ırkın tarihi olsaydı şuan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi ırkı diye bahsediliyordu. Bizim dünya da yaptıklarımızı hiçbir ırk yapamazdı. Tarihimiz boyunca hep bütün ırklar konumumuzdan veya farklı sebeplerden dolayı düşman oldular hala da öyleler. Bizi tarihten silmeye çabaladılar bütün dünya düşman olduğu halde türk ırkını yok edemediler öyle bir ırkız biz.

    Biz dünya da 2 defa çağ açılıp kapanmasına sebep olmuş tek ırkız. Dünya ya 3 defa hükmetmiş tek milletiz. Bazı ülkeler bizim kültürümüzle alakalı çoğu durumu kendi kültürüymüş gibi lanse ediyor. Türklerle alakalı her şeyi tarih kitaplarından çıkarsalar tarih dersi kalmaz.

    Türklüğün ne kadar gurur duyulası olduğunun farkın da olun.
    ···
   tümünü göster