/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -1
    yilbasinda asker olarak bir askeriyede giriyorsanız aklınız hep ailenizde, sevdiğinizde ya da dışarıda bir yerlerde olacaktır. Ben de hayatımdaki yılbaşı gecelerinden birini askeriyede geçirdim.ve sizinle paylasmak istedim

    Bilirsiniz Er Gazinolarımız vardır bizim * Yeni yılda bir askerin yapabileceği en büyük eğlence, önceden kantinden ya da dışarıdan aldığı kola, cips, çekirdek, kuruyemiş, tatlı vs. gibi şeyleri toplayıp, arkadaşlarıyla bir masa kurup, varsa kendi bölüğünün gazinosunda televizyon karşısında bunları yiyip içmek olur.

    Tabii bu sırada aklınız hep evinizdedir. Acaba şimdi ne yapıyorlar diye sürekli düşünürsünüz. Ama dışarıdakilerin de aklı sizde kalır, askerde rahat mı, nasıl geçiyor günü diye.

    Velhasıl, benim de bir yılbaşım böyle geçmişti. TV'de yılbaşı eğlencelerini izleyip, saatim geldiğinde nöbete gitmiştim. Bu arada nöbette, sessiz bir gecede, yıldızlarla beraber geçirdiğim yılbaşı gecesinin de apayrı bir huzuru vardı, söylemeden edemedim.
    bundan 4 ay sonrada 1 nisan geldi iste
    Nisan şakası askerde yapılınca bir başka oluyormuş. askeri birliğimizde neşeli ve sevecen bir astsubay vardi askerlerin içerisinde saf olarak bildiği bir kişiye şaka yapmak için bizim bölükle anlasti ve 30 kadar askerin içerisine asker kıyafeti giyerek saklandi Kadir diye birine yapicakti sakayi kendisi hakkında neler düşündüğü ölçmek için. Kadir, bazı askerlerin gaza getirmesi ile birlikte konuşturulmaya başlanınca mesele komutana geldi Kadir atmaya devam ederken “bırakın onu ya herkes onu iyi bilir, ama o aslında haysiyetsizin biri beni her gün dövüyor” diye bir cümle kullanınca komutan yine ses çıkarmadi. Muhabbet ilerledikten bir müddet sonra komutan askerlerin içinden kalkınca, Kadir ne yapacağını bilemedi. Komutan “oğlum ben seni ne zaman dövdüm” deyince, Kadir kısık sesle “şimdi komutanım” diye bagirdi ortalık kahkaya boğuldu belki simdi size komik gelmez ama o zaman cok gulmustuk
    bu arada panpalarim, resimdeki kadir
    BUNU SACMALAMACAYA TASIYANIN AMK
    ···
   tümünü göster