/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 401.
    +7
    hikayeye geçmeden önce şu dil mevzusunu bi açıklığa kavuşturalım bazı pampalar merak etmiş mesaj falan da geliyo sonra kaldığımız yerden devam ederiz.
    Öncelikle kardolar bu dili ne için öğrenmek istediğinize karar vereceksiniz. Nedir bu kategoriler? Akademik olabilir, YDS için olabilir, yurt dışına gideceğim kendimi idare etmek için olabilir ya da çoğumuzun merak etti kız düşürme için olabilir ki bu bi önceki kategoriyle aşağı yukarı aynı şey zaten. Şimdi ilk olarak yabancı dizilere ağırlık veriyoruz pampalar elinizden ilk ve gelebilecek en kolay başlama yolu bu. Size kesinlikle konuşacak yetiyi vermez 3 bölüm izleyip niye konuşamıyorum derseniz millet size güler ama ilerde atlayacağınız aşamalarda araları çok güzel doldurur. Ben çoğu zaman direk Türkçesini bilmediğim kelimeleri dizilerden aklımda kalan şekliyle kullanıyorum. Tam anlamı bilmiyorum ama nerde geçeceğini biliyorum direk çıkıveriyor ağzımdan. Yds ve akademik düşünenler zaten direk kursa gidecekler başka çare yok. Diğer pampalar arasında imkanı olan yine bi kursa gidecek ama paso gramer öğrenmek için değil, illa ki başlangıçta az buçuk gramer şart ama okul hayatınız boyunca en az 8 yıl gramer gördünüz ne öğrendiniz? Benim size tavsiyem kursta günlük şeyleri öğrenip hocalarıyla ufak ufak pratik yapın, paranız yoksa youtubedan video izleyin ama sonunda bu dilin konuşulduğu bi yere gidin yurt dışı olsa efsane olur grameri sizden iyi olmayan arkadaşım W&T ile 3 ayda şakıdı geldi. Ama öyle bi imkan yoksa git tatil yörelerine, tatil yapacak paran yoksa çalışmaya git. Çalışan adam tatile giden adamdan daha çok turistle muhattab olur sakın ha unutmayın. Tatile gidince sen yanaşmak zorundasın ama çalışırsan onlar senin ayağına gelir.
    işin özü kardolar ufak bi alt yapıyla çok değil gözünüzde büyümesin bol bol pratikle bu iş olur. Kimsenin elinde sihirli değnek yok direk sizi konuşturamaz biraz yırtık olmak gerek al eline sözlüğü gez kim sana ne diyecek ya güven kendine yapılmayacak şey yok.
    ···
   tümünü göster