/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    AK-47'nin üretimi daha hala devam ediyor fakat Rusya üretmiyor. Dünyanın her yerinde çeşitli AK-47 tipi 7.62x39 tüfekler üretilir Romanya,Çin,Bulgaristan,Sırbistan,Ukrayna,Polonya ve diğer ülkelerin ürettiği AK-47 7.62X39 mühimmatı kullanan kopya tüfekler üretilmeye devam ediyor. Gelelim asıl konuya TSK içerisindeki PKM,AK-47,SVD,RPG 7 Ve Anti Tank silahı Kornet bu silahlar teröristlerden ele geçirilme değil bunları zamanında bizzat Rusya'dan satın alındı teröristlerin kullandığı AK-47 genellikle Romanya yapımı SVD Çin menşeili chinese norinco SVD yaz çıkar Türk askerinin kullandığı SVD Rus yapımı Izhmash AK-47 Rus menşeili PKM'de Rusya menşeili RPG-7 Ve Kornet'da Rus menşeili Kornet'in kopyası yok tabii. Rusya'dan zamanında çok silah aldık BTR bile var.
    O G3,MG3,HK33,MP5,MP5K bunlar MKE tarafından lisans altında üretilip orjinal HK yapımı tüfeklerden farkı bir kaç özellikler eklenip farklı isimlerle ABD'ye ihracat yapılıyor ve bu silahların ABD silah pazarında satıcılığını üstlenen zenith firearms firması tarafından bu MKE üretimi silahlar ABD'de satılıyor MKE NATO mermileride üretip satar ordumuzda bulunan MKE yapımı G3'lerin ve diğer HK kopyası silahların yarısı ordumuzda mevcut olarak kullanılıyor diğer yarısıda Almanya'dan satın alınan silahlar kullanılıyor.
    Şu video'yu izleyin https://www.youtube.com/watch?v=rV1rsKsKuys ve kanala abone olun. Abone ol ki bu başlığı açan güzel silah sever kardeşim silah hakkında biraz daha bilgili ol.
    ···
    1. 1.
      0
      Captan price geldi beyler
      ···
    2. 2.
      0
      Captan price geldi beyler
      ···
   tümünü göster