/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +48 -10
    Zombi hikayelerinden sıkılmadınız mı ? O halde hadi bana eşlik edin ve uzun soluklu bir kurtadam hikayesine tanık olun.

    24.01.2013 saat akşam 8 suları ;

    O zamanlar liseye giden klagib ergen bi tiptim. Lise 2. sınıftaydım ancak sınıfta kimse tarafından umursanmaz biriydim. Yaşım 16'ydı. Herkes o zamanlar kızlarla ilişkiye girme çabasında iken ben diğerlerinden farklı bi kişiliktim. Aslına bakarsanız kimse tarafından umursanmamak hoşuma gidiyordu.

    Doğayla çok haşır neşir birisi idim. Vakit buldukça tek başıma yaşadığım yere yakın ormanlara gider, yanıma aldığım 1 2 yiyecek ve içecekle yalnızlığn keyfini sürerdim. Ormanda 2 3 saat kadar vakit geçirdikten sonra evine dönerdim. Aileme ne olduğunu soracak olursanız, babam ben çocuk yaştayken trafik kazasında vefat etti, doğrusunu isterseniz fotoğrafarı olmasa yüzünü bile hatırlamam. Evde annem ile tek yaşıyorduk. Kardeşim yoktu.

    Okulda kimseyle pek bir diyaloğum olmazdı, ancak futbolda başarılıydım. Sadece beden eğitimi derlerinde umursanır , takımlar seçilirken ilk beni takımlarına dahil ederlerdi. Okulda Pars adına lise 3. Sınıf birisi vardı ki ; tüm okul Pars'ın peşinde koşar ancak kimseye yüz vermezdi. Karakter olarak tanımasam da dış görünüz bakımından oldukça yakışıklı ve kaslı bir vücudu vardı. Dışardan bakınca çok havalı duruyordu.

    Pars'la aramızda hiç diyalog geçmemişti ta ki o güne kadar...
    ···
   tümünü göster