1. 1.
    +2
    Evet beyler hayat böyle, 4 yıllık kedim, 4 yıl önce sokakta buldum annesi terketmiş acı acı gözlerime bakıyordu dayanamadım aldım. O kadar narindi ki, o kadar sevecendi ki gelir yanıma uyurdu , ağladığım zaman yanımda olurdu sarılırdım,herşeyiyle ilgilendim yeri geldi yalnızlığıma ortak olurdu.

    Ben onun için tatile çıkmadım tek başına kalmasın diye ve sonra kanser oldu yürüyememeye başladı. Ellerimle besledim tüyleri döküldü ama hala çok sevecendi sanki hastalığının farkında değildi. Bugün titriyordu üzerine pike örttüm kucağımda yattı, birlikte uyuya kalmıştık. Elimi yaladı uyandım. Öptüm o yumuşacık kafasını sonra hareketsiz kaldı. Birden gözlerinden yaş geldi. Ağladım ulan ben 20 yaşındayım bugüne kadar 1 2 saat ağlamışımdır bugün hıçkıra hıçkıra ağladım. kucağımda mutlu bir şekilde öldü. Hayat sevdiğim birini daha aldı. 4 yıllık dostum elveda umarım seni mutlu etmişimdir..

    (A) beyler be iyi bakalım hayvanlara.. Kedilere, köpeklere onlar zararsız, ilgiye muhtaç , çoğu insandan iyi birer dost.. Hiç olmazsa şu sıcak yaz günlerine de içebilsin diye evimizin önüne bir kapta su koyalım he ? Olmaz mı beyler ? Bunu yapamaz mıyız ?

    http://c12.incisozluk.com...11508/0/1020640_oab42.jpg
    ···
   tümünü göster