/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    1_"Aklı başında insanlar".
    Çok az bir kitle var bu şekilde olan. Sürekli yalan yanlış ,saçma sapan hikâyelerle milleti kandırmaya çalışan insanlardan sözlüğün içine sıçıldı.En büyük ekgiblik bu bence diğerleri bunun doğurduğu sonuçlar gibi ama yazıcam.
    2_"Dişi gördüğü her şeye yazmayan kişiler ".
    Abi bakıyorum da herkeste almış bir karı meme merakı gidiyor ama kendi ananıza bacınıza yapılsa neler yapmazsınız insan olun sürekli ciksi kız resimleri atarak prim yapmaya çalışmayın.
    3_" Önyargısız insanlar".
    Benim her dine saygım var. Her görüşe de saygım var ama ateist vs biri gelip müslüman değilim çünkü din saçma falan gibi asalak yorumlar yapınca gıcık oluyorum. Sizene kardeşim sen kendi dinini yaşa gibtir git başka işe ne karışıyorsun? Aynı şey müslümanlar hristiyanlar içinde gecerli kendi dininizi yaşayın.Bu iş bir tek din değil tabi insanların cinsel tercihleri, siyasi görüşleri de kimseyi ilgilendirmiyor bence. Biri benim dinime kisiligime tercihlerime laf atmadığı sürece ben hic sorgulamam karsımdakini ama hakkedene hakkettigini vermek boynumuzun borcu.
    4_"Samimiyet amk".
    Artık huur çocukları o kadar yalan yanlış şeyler çıkarttı ki gerçek derdini anlatan insanı bile anlamayıp dalga geçtiğimiz oluyor su gibtiklerim bi defolsa da sözlük eski halini alsa amk

    NOT:Hesap yeni ama incide eskiyim sizin aklınıza gelen şeyler varsa yazın siz de
    ···
   tümünü göster