/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +12 -1
    Ertesi gün okula giderken ara sokakta Pars ayağının tekini duvara koyup yaslanmış, kafasında kapşonu ile sigara içiyordu. Başı önü eğikti , biraz tırsmıştım ancak zarar gelmez diye düşünürek yoluma devam ettim. Önünden geçerken 'günaydın' demekle yetindim. Çünkü pars çok soğuk birisiydi. Ve tahmin ettiğim gibi cevap vermedi. Bende fazla durmayarak yoluma devam etmek istedim. Arkamı dönüp yoluma devam ediyordun ki bi kaç adım attıktan sonra Pars'ın bitmiş sigarasının izmariti tam önüme düştü. Arkamı döndüm korkarak..

    Dönmemle Pars'ın sert bakışları üzerimdeydi. Üzerine doğru yaklasiyordu. Yaklaştı yaklaştı ve yaklaştı.

    Pars bi anda eliyle boynumu sıktı , itti beni. Pars adete beni oyuncak bebek gibi itip kakıyordu. Bileği çok kuvvetli idi. Nefes alamıyordum. Duvara yasladı beni.

    Sert sert soluyarak ;
    Pars (P), ben (B)

    P: Merak ettiğin şey nedir ? Dedi.
    Korkudan elim ayağım titriyordu
    B: hii hi hiç birşey
    P: niye takip ediyordun beni ulan ?
    B: hahahayır takip etmiyordum. yemin ederim.
    P: bir daha böyle birşey yapmaya kalkmıcaksın. Anladın mı beni ? (sert ve hızlı solumaya devam ediyor)
    B:Anladım anladım bi daha olmicak söz veriyorum.

    Dedikten sonra Pars beni bıraktı ,hızlı adımlarla okula gittim. O gün okulda hiç pars'ı görmedim. Doğrusu pars çok gizemliydi. Onunla ile dikkatimi çeken ise boynunun altlarına doğru siyah iki tane birbiri içine geçmiş üçgen şeklinde dövme olmasıydı. Pars garipti hemde çok..

    Okul çıkışı eve gittim. Internetten dövmenin ne anlama geldiğini bulmaya çalıştım saatlerce.. Ancak hiç birşey elde edemedim. Pars gizemliydi ve bu gizemini çözmek istiyordum. Sürekli pars'ı izliyordum okulda. Beden derslerinde tek başına elinde bi küple uğraşıyordu. Hep hep ve hep.. Kimse onunla iletişim kuramıyordu. Üst sınıflardan bi kaç kişiye sorduysamda onunla uğraşma diye cevap aldım ancak bu beni tatmin etmedi.. Evet belki uğraşmak iyi birşey olmayacaktı ama merağımdan dolayı buna engel olamadım...

    Dipçe: Beyler okuyan varsa kendini belli etsin.
    ···
   tümünü göster