/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    1-John Carter-iki Dünya Arasında( 2012 )

    Filmin bütçesi 300 milyon$ olmasına karşın hasilatı 282 milyon$ olmuştur.Filmin konusu ise ;

    Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. iki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel ve alımlı prenses Dejah Thoris ve düşmanı Tars Tarkas arasındaki savaşın sonucu ve Barsoom (Mars) gezegeninin kurtuluşu onun ellerindedir. Carter sonunda burada olmasının bir amacı oluğuna inanır. Artık yok olmak ile yüzyüze olan bu gezegen için elinden geleni yapmaya karar verir.



    John Carter-iki Dünya Arasında






    2-Karayip Korsanları :Dünyanın Sonu( 2007 )

    Film bütçesi 300 milyon$ hasılatı ise 963 milyon$'dır.Konusu ;

    Biliyonuz zaten mk izlemeyenler için kısaca başrolümün Kaptan Jack Sparrow'un(Johnny Depp) başından geçenler diyebiliriz.Güzel filmdir tavsiye ederim , bu arada bu film Karayip Korsanları serisinin yanlış hatırlamıyorsam 3. filmidir konunun tam olarak anlaşılması için ilk filmden itibaren izlemeniz iyi olur beyler.



    Karayip Korsanları :Dünyanın Sonu






    3-Hobbit:Beklenmedik Yolculuk ( 2012 )

    Filmin bütçesi 270 milyon$ hasılatı ise bence haketmemesine rağmen 1 milyar$'dır.

    Eğer yüzüklerin efendisi hayranıysanız izleyin derim yok yüzüklerin efendisini hiç izlememiş ve merak da etmiyorsanız boşverin beyler .Bu film de bir seridir ve bu film serinin ilk filmidir bana göre en güzeli serinin son filmidir ama bu yani ne bileyim bin olmuş diyebilirim.



    Hobbit:Beklenmedik Yolculuk






    4-Hobbit:Smaug'un Çorak Toprakları ( 2013 )

    Filmin bütçesi 270 milyon $ hasılatı ise 958 milyon$'dır.

    Bu da serinin ikinci filmidir. ilk film gibi buda hoşuma gitmedi .Konu bir ejder üzerine fakat ejderi göremiyoruz bile nerdeyse mk.Neyse dediğim gibi yüzüklerin efendisini çoooook seviyorsanız izleyin derim , gerçi bende çok severim o filmi fakat bu hobbit seri olmamış bee.



    Hobbit:Smaug'un Çorak Toprakları






    5-Karmakarışık ( 2010 )

    Filmin bütçesi 260 milyon$ hasılatı ise 586 milyon$'dır.

    Bu film animasyon filmidir.Valla ben izledim zaman geçirmek için güzel bir film.Hani masallarda saçları çoook uzun olan bi prenses varya beyler rapunzel miydi neydi işte konu o tabi biraz değiştirilmiş güzel eğlenceli bir animasyon filmi olmuş. Sözlükte evli çoluk çocuklu abilerimiz varsa ve bu başlığı okuyorsa çocuklarıyla ve karısıyla izleyebileceği güzel bir filmdir tavsiye edilir.



    Karmakarışık






    6- Örümcek Adam 3 ( 2007 )

    Filmin bütçesi 258 milyon$ hasılatı ise 890 milyon$'dır.

    Beyler bunu açıklama gereği duymuyorum izlemişsinizdir zaten sözlükte 9 yaşında veletler varsa bi onlar izlememiştir diye düşünüyorum.Ama kısaca bu bir film serisidir 3 filmden oluşur buda serinin son ve bana göre en güzel filmidir .



    Örümcek Adam 3






    7- Harry Potter ve Melez Prens ( 2009 )

    Filmin bütçesi 250 milyon$ hasılatı ise 934 milyon$'dır.

    Harry potter serisine aittirtir.Serinin 6. filmidir.Bu film serisi çocukluğumun en güzel şeyiydi diyebilirim beyler çok güzel bir film serisidir. Bir ingiliz yazar olan J.K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter romanlarından uyarlanmıştır ve 7 kitaptan oluşmasına rağmen film olarak 8 filmden oluşmaktadır.Tek bir filme sığmayacak kadar çok konu olduğundan son filmi Part 1 ve Part 2 olarak ayırmışlardır.Seri olarak mükemmel diye bilirim fakat bu seri içinden en sevmediğim bu filmdir.ilk defa bu filminde sıkıldım yani o kadar sakin bitti mk az biraz aksiyon vardı o da tatmin etmedi beni.Ama izleyin genel olarak iyidir tavsiye ederim.Bide çocukken Hermione'ye aşık olmuştum mk.



    Harry Potter ve Melez Prens






    Emek var beyler şukularını esirgemeyin.

    edit: Copy paste değildir ilk film hariç çünkü onu baya önce izlemiştim aklımda çok fazla kalmamış yazmak istemedim.
    ···
   tümünü göster