/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 326.
    +2
    Melis, annesi hakkında, özel hayatı daha doğrusu cinsel hayatı hakkında pek bilgi sahibi değil. Boğazda yürürken Melis elimi sıkı sıkı tutup: Benim hakkımda ne düşünüyorsun? dedi.
    Sen, sen çok farklısın. Güzel ve çekicisin. iyi kalplisin. Saçların çok güzel, tenin çok güzel. Her yönün çok güzel. insanlara güvenmen, içten sevmen; bu duygular herkeste bulunmuyor. Bu yüzden sen çok özelsin., dedim.

    Melis:

    Yani? Beni seviyor musun? Aşk?

    Ben:

    Benim sana olan aşkımı sözlerle değil, bedenimle ispatlamak isterim...

    3 Saat sonra, otel odası...

    Melis:

    Evet, devam et. Biraz da yukarı, kenarı ağhhh, evet! Lütfen devam et, evet; geliyorum evet geliyorum! Ağhhh, yahhğğ geliyorum, içeri, evet ağhhhhhhhy ağğğhy benimsin değil mi sen, benimsin değil mi?

    Melis, bacaklarını boynuma sıkı sıkı dolamış, nefes almamı engelliyordu. ince ve dolgun bacakları boynumu o kadar sıkıyordu ki, yüzüm kızarıp, damarlarım çıkmaya başladı. Vajinasının tuzluluk oranı yüksekti. Sulanması hızlıysı, tam sırasıydı.
    Penisimi vajinasına biraz sürttüm, sonra yavaş yavaş girdirdim. Gir çık hızlandırmamla Melia' in göğüslerinin düzenli periyotlarla sallanması, ileri geri oynamadı bir oldu Nabızını yokluyordum, kalp atışı çok hızlıydı. Dudaklarına sarıldım, çok lezzetliydi. Vücudu bana teslim olmuştu. Bacakları belime dolanmış, patlamam için baskı uygulayan vajina; benim öfkeli boşalmama sebep oldu. ilk defa böyle şiddetli ve muhteşem boşalmıştım. Melis' in yanakları kızarmış, göğüslerinde ter damlaları birikmişti. Yanaklarına öpücük atıp yanına uzandım...
    ···
   tümünü göster