/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +58 -6
    Merhaba beyler. Yeni bir hikaye ile karşınızdayim. ilgi olursa devam edeceğim hayatımın surprizlerle dolu bir senesini anlatacağım..

    O SENE



    Lise hayatım boyunca derslere girmeyen, okuldan kaçan, tuvalette sigara içen klagib bir öğrenciydim.Taa ki son sene gerçekleri farkedip, çalışmazsam bir tak olamayacağımı anladığım ana kadar. Lise sona kadar beyler ne kızlar geldi geçti elimden. Ayni anda iki uç kızla çıkar, sınıfa atar yiyisir arkadaşlarıma kapıyı tuttururdum o derece. Fakat lise son benim için adeta arınma dönemi olmuştu.O sene hem ders çalışmaya başladım hem de bana gerçekten aşık bir kızla çıkmaya başladım..

    Eski alışkanlıkları bıraktım , hayatımda tek kız ve dersler vardı. Bunlarin mükafatı olarak ta istediğim üniversiteye kazandım. Lakin sevgilim olan kiz kazanamamıştı.Adi melikeydi.. Adı gibi bir kızdi melekti. Beni cok sever aşıktı.Ve beni dusunmekten, benimle vakit geçirmekten kazanamadı o sene de ..Beyler kız bildiğiniz sürekli beni düşünüyor benim iyiliğim için uğraşıyordu.. Fakat ben kendi sınırlarımin farkına varıp ders çalışıyordum.. Neyse beyler melike kazanamadı üniversiteyi ve mezuna kaldı , bense kazanmıştım.

    Ailem benden beklenmeyecek bu başarı karşısında sevinçten her dediğimi yapıyordu. Melikeyse benim üniversitede başka kiz bulmamdan korkuyordu...

    Hazır üni kazanmisken ehliyetide alayim diye , ehliyete yazıldim beyler. iste her seyde ehliyetin ilk dersine gitmemle başladı...
    ···
   tümünü göster