/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 276.
    +1
    Öncelikle burda hepimizi özümüze döndürmeye çalışıyorsun, aslında hiçkimsenin bizden daha önemli olmadığını ve hayatın sadece kızlardan ibaret olmadığını anlıyoruz,ama elbette dediğin gibi kızlara muhtacız fakat onlar bize dahada muhtaç sadece biraz daha profesyonel çalışıyolar.Özgüvende temel taşımız tabi sadece kızlar için değil kendimiz için yapıyoruz bunları... Verdiğin bilgiler içinde teşekkürler yaşım belki bu entryde takılanlara göre düşük, daha lise ikiyim fakat ne kadar erken öğrenirsem o kadar kâr ederim diye düşünüyorum, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

    Yukarıdaki yazdığını okudum devam ediyorum;

    Özgüvenimizi öncelikle geliştirmeliyiz bize 3 şey özgüven verir başarı dış görünüş bitane daha vardı unuttum, ayrıca giben taraf biziz fakat güç yanında sorumlulukta getirir.Laf ebesi olmalıyız ama karı gibide laf yapmamalıyız tadında olmalıyız bunu sağlamak içinde kitap okuyabiliriz dizi ve film izleyerek kendimizi bu konuda geliştirebiliriz. Ayrıca sporda bize özgüven verir 3. madde buydu sanırsam.
    ···
    1. 1.
      +2
      Dış görünüşten kasıt tabiki bakımlı olmak. Yakışıklılık değil.

      Güzel yazmışsın beğendim. Ben de lise 2de başlamıştım bir şeyleri öğrenmeye, ilk defa o zaman bi hatun sorunuyla karşılaşmıştım.

      Ama şunu söyleyeyim. "Yaptım bitti oldu artık am avcısıyım yaşasın" gibi bir şey yok.
      Bu süreç hep devam eder,hep yeni şeyler öğrenirsin. Bilgi sınırsızdır.

      Ben şu an hayatın çoğu kısmında iyi ve başarılıyım. Ama aslında hiçbir şey bilmiyor olabilirim. Öğrenecek çok şeyim var, hep de olacak.

      Bilgi sınırsızdır. Kendini geliştirmenin sınırı yok.
      ···
    2. 2.
      0
      Önerilerini dikkate almaya çalışacam kardeşim sağol.
      ···
   tümünü göster