/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +187 -79
    Abilerim ve kardeslerim bu son aylarda Türk kadınlarına sadece cinsel obje olarak bakabiliyorum ve bunun bir den cok nedeni var
    1-Türk kızı dediğimiz varlık ne kitap okur nede adam akıllı espiri yapabilir. Mizah anlayışı sıfırın altında eksilerde bulunmaktadır.
    2-Her konuda kendini erkeklerle kıyaslar ve kendisini eşit veya üstün görür ama bu islem uygulamaya girince ben kızım diye triplere girer ve kendisini haklı cikarir.
    3-Erkekleri tahrik etmek icin gotü bası acik gezer(benim icin sıkıntı yok herkes istedigini giyebilir, ozgur bir ulkedeyiz)ama kendisine bakıldığında hemen diklenerek bize abaza damgasıni vurur.
    4-Boy ortalamasi 160 olan kızların 185-195 boylu erkekleri istemesi anlasilamaz. Sanirim egilmeden blowjob yapmayi seviyor bu yuzden 190 boylu erkek istiyor. Bunun baska bi aciklamasi olamaz.
    5-Ve sokakta 20 tane kız gorsem en fazla 1 tanesi guzel veya ortalama guzellikte.
    6-Cirkin, kıllı,yağli kizlarin kasli yakigibli erkek istemesi.Amk sen nesin ki ne istiyorsun.
    7-Coğu is olsun diye okur.Iyi bir bolum veya okul kazanamazsa ilerde zengin koca bulurum diye evde kıc buyutur.
    8-Yatakda asiri kotudurler. Cinsel iliskiden anlamazlar. Karaya vurmus balinalar gibi yataga yayilir ve zevkine bakar. Erkekleri hic dusunmezler.
    9-Bakireyse namusluyum der. Bozulduktan sonra namus iki bacak arasında degil diye ortalikta gezer.
    10-Amerikadaki kadinlara bakiyorum caliskan,20 kizdan 15 i guzel veya bakimli, acik seyler giyinince neden bakiyorsunuz gibi triplere girmiyorlar.
    11-Samimiyet yardımseverlik sıfır, bunu sosyal deneylerden izleyip gorebilirsiniz.(WhyShy adli kanali oneririm)
    12-Sokaktaki 10 kizin 8 i kezban.
    13-Dısari kafeyeye veya bir restoranta gidersiniz ve tum hesabi size kitler. Ogrenci olup olmamamiz umurunda degilldir. Eger yemek yiyorsak veya kafedeysek, hesabi istedik hesap 30 tl.Ben 20 o da 10 versin en azindan.
    14-Daha sayamadigim 10 larca madde var cogunu unuttum. Tabikide cok iyi kadinlarimizda var ama istisnalar kaideyi bozmaz.

    Özet:Şimdi boyle kızlar la cikilmaz sadece gibilir. Deger versek arkamizdan vurur, sıkıldım diyerek iliski bitirir, erkegini aldatir.Bu huurlar TÜRK erkeğini haketmiyorlar. Sokakta meraba dersen sana tokat aticak kezbanlar var. Feminist ve türbanli kezbanlara girmiyorum bile. YANI BUNLARI SADECE gibICEN O KADAR.

    Edit1:Amk Türk kızını savunan varsa gibtirsin gitsin

    Edit2:Sevgiliniz sırf sizi paraniz yok veya daha yakigibli bir erkek buldu diye ayrilinca, benim icin yakin diyorsunuz amk. Aslinda suc sizde bu huurlara yuz veriyorsunuz sonra kendilerini barbara palvin saniyorlar.

    Edit3:Annelerimiz ile yeni nesil kızları bir araya getiren mallar gibtirsin gitsin.
    ···
   tümünü göster