/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +19 -1
    düzenli olarak gündemi takip eden ve azcik da olsa aklını kullanan biri dexerin ne kadar tutarsiz ve iki yuzlu oldugunu ne kadar kendiyle çeliştiğini bugün ak dediğine yarın kara dediğini çok rahat anlar

    2010 seçimlerinden önce dexer milliyetçilerin oyunu almak için biz terörist başıyla asla masaya oturmuycaz diye propaganda yaptı. sonra halkina verdiği sözler umrunda değilmiş gibi pkk ile cozum süreci adı altında masaya oturdu. oturmakla da kalmadı. dağdaki teröristleri davul zurnalarla dağdan indirdi yetmezmiş gibi teröristlerle meydanlarda el ele halkı selamladı.

    4 yıl sürdü bu surec tam pakt imzalanip süreç biticekken. 2015 seçim anketleri dexerin önüne geldi. ankette ılımlı dindar kürtleri hdpye kaptırdığını gördü. çözüm sürecinin artık işine yaramiycagini gören dexer bari milliyetçilerin oyunu aliyim diyerek ben çöZüm sürecini falan tanıyorum süreç bitmiştir diye sert açıklamalar yaptı. sonradan pkk ile görüşmedik görüştük ama masa yoktu diye koyunları kandırmak için kivirmaya başladı.

    ama halk yemedi tabi. haziran secimlerinde büyük kayıp aldı. tek başına iktidar olamadı. sonraki plani koalisyona yanasmayip erken secime goturerek ülkede savaş ve kaos ortamı yaratıp istikrarsızlıktan korkan halkın oyunu alıp iktidar olamkti. nitekim de oyle oldu.

    bu süreçte televizyonlarda pkk ile sonuna kadar savaşacağız diye sert açıklamalar yaptı. bir süre sonra çözüm sürecini tanımıyorum diyen dexer çözüm süreci buzdolabında gerekli sartlar oluşursa yeniden devam edilir diye açıklamalar yaptı. pkk ile süreçte en kadar tutarsız ve kendiyle çeliştiği ortada.

    ve son olarak dexerin dünya lideri olduğunu düşünen comarlar büyük bir lider nasıl bu kadar kolay kandirilir.

    esad bizi kandirdi
    pkk bizi kandiirdi
    fetö bizi kandırdı
    ···
   tümünü göster