/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +2
    kurban bayramı tatiline geldik.

    bizim arkadaşlarla stüdyo yapalım diye karar verdik. buğra, sezgin bir de ben.

    1 saat gayet eğlendikten sonra snapchat story'ye bir iki tane video atmıştım. snapchat nickim de daha önce hiç kullanmadığım bir nickti ve içinde adım geçmiyordu. o storyleri de snapchatten eklediğim bu kız gördü. ben o gün sezginlerde kalacağımdan kız akşama snap attığında otobüsle sezginlere gidiyorduk. sezginlere gittiğimde kızın attığı snap'i açtım ve aşağıya diyalog şeklinde yazıyorum. kızın adını vermeyi unuttuğumu şu an farkettim. kızın adı ırmak.

    ı: tanışıyor muyuz?
    b: yooooooo
    ı: hayır yani okuldan falan mısın?
    b: evet ben 12lerden baknickime.(alt dönem kızlar 12lere veriyormuş kısmını kullandım burada xdxd)
    ı: haa öyle söylesene * (güldü, verecek) ben ırmak bu arada.
    b: memnun oldum. nasılsın?
    ...

    bu şekilde devam eden sohbet sırasında farkettim ki kız bana yürüyor aq. ben yürüyecektim kız bana fırsat bırakmadı ya lan. neyse yürüsün bakalım.

    kız benden 2 alt dönemde. 1 yaş küçük. hayvan gibi de ders çalışıyor. ulan baktım kız 2. olmuş okulda not sıralamasında. sabahları erken kalkıp ders çalışıyor öyle de bir kız. o yüzden sezginlerde kaldığım gün ben 12'de uyandım kız 7'de günaydın mesajı atmış whatsapp'tan.

    bende de bir hassasiyet var. o dönemlerde diyorum ki sınav çalışmasam da aileme çalışıyor olarak göstereyim ki sene sonu kafam bu kadar basıyor yeaa diyebileyim. sezginlerde kalınca çok da gezmeye gidemiyorum o yüzden kızla buluşma fırsatımız olmadı dışarıda. bayram tatilinin bitip okulun açılmasını bekliyorum.

    tatil bitti, okulun bahçesinde buluşmaya karar verdik. eliz'le aram çok iyi olduğu için bugün mutlu gördüm seni falan diyor eliz. ben de hiiç öyle ya hayat güzel tarzı yavşak cevaplar veriyorum.

    2. teneffüste buluştuk ve kız çok minnak bir şey lan. 1.85 adamım ben, kız 1.58 falan yani. 45 kilo civarı bir şey bir de ama fit. züt falan şekilli güzel. zütçü olduğumu söylemiş miydim? xdxd

    o sıralar yavşaklığımın zirvesindeydim galiba, kızla yürürken gel bir yere oturalım yukarı bakmaktan boynun ağrımıştır dedim. okul bahçesinde bir yere oturduk. o sırada eliz ve güzin geliyordu. gülüşüyorlardı. birden beni gördüler, gülmeleri kesildi. eliz'in yüzünde tebessüm kayboldukça benim yüzüme aktarılıyordu. sadizmin damarlarımda aktığını hissettiğim o anda irmak'a sarıldım. kız kayboldu. olm çok tatlı bir şey lan bu. bir kaşık suda gibesi geliyor insanın.

    normal şartlarda böyle tatlı kızları görünce gibesi gelecek bir insan değilim. ben, galiba değiştim biraz.

    kızı sınıfa bıraktım, kendi sınıfıma gittim. sınıfta eliz sırasına doğru gidiyordu. yanımdan geçti, yüzüme bakmadı. sırama geçtim serkan'a bir şey anlattım bayağı güldük. kahkahalarım kulaklarında çınlamadı mı elizcim?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster