/i/Tespit

  1. 1.
    +42 -5
    1:)Ram i en iyi kullanan işletim sistemi ios bu yüzden rami küçük büyük koymuşlar önemli değil.

    2:)Illuminati ile bağlantısı olan sadece Apple değil tüm büyük firmalar öyle çünkü ılluminati dünyanın en büyük ekonomi teröristidir. Ona boyun eğmeyen büyük olamaz.

    3:) Çoğu uygulama paralı. Doğrudur. Ama tam bu yüzden ilk uygulamalar ilk iPhone a çıkar sonra Android e. Çünkü geliştirici parayı iPhone dan kazanır.

    4:)Aynı şekilde geliştiricilerin ilgileneceği en fazla 8 cihaz olduğu için uygulama geliştirmek hem daha kolay olur hemde geliştirilen uygulamalar çok daha kaliteli. Android te ki gibi Allah'ını seven telefon yapmıyor.

    5:)Sistemin kapalı olması tek kötü yanıdır. Dosya sistemine erişim izni olmadığı için birçok şeyi yapamazsınız. Örn APK gibi uygulama yüklemek. istediği dosyaları başka, telefonlarla paylaşmak

    6:) Fiyat konusunda haklısın.
    ···
    1. 1.
      -9
      Rami en iyi kullanan diyon babamda 6s var bi taka yaramıyor oyun oynamaya kalkıom takılma oluyor uygulama paralı olması neden bu kadar iyine gidiyor anlamış değilim ilk iphon çıkıyor felan ama 3-4 gün sabredemicenmi beleş zaten apk sı 4-5 saat sonra çıkıyor fiyatıda pahalı Ne virüsünden bahsedip duruyorsunuz onuda anlamadım sanki çıktığı gibi virüslü veriyorlar 4 yıldır Android kullanıyorum bi tak olmadı ıphonede değişen tek şey siri ve parmak izi okuyucu neyini abartıyorsunuz samsungdada var yani kısaca Android daha iyi ama fiyatı sırf pahalı diğe bu daha iyi deyip duruyorsunuz
      ···
    2. 2.
      0
      ilk iphonede uygulama çıkıyor yanlış yazmışım
      ···
    3. 3.
      0
      Ulkemizde satin aldigimiz telefonlarin U i vergi. Avrupa ve amerikada iphone lar diger firmalarin amiral gemilerinden ucuz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster