/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Öncelikle önyargısız okuyun bu uzun süredir düşündüğüm bir şey
    1_Kulağı normal insanlardan kat ve kat iyidir Allah'tan gelme bir yetenek daha sonradan sadece edinebilirsiniz, bu kadar geliştirmek imkansıza yakındır.Siz konuştuğunuz anda bütün nota aralıklarını size sayabilir.
    2_Eğitimi vardır. Biliyorsunuz ki ülkemizde eğitimli sanatçı bulmak çok zor. Sesi güzel olan sesine güvenip şarkı söylüyor ve insanlar ona şarkıcı diyor. Eğitimi olmayan insan kaliteli müzik yapamaz.Ve Bülent Ersoy'un şarkılarından anlamsız ya da kötü olanı hic duymadım.
    3_Sesi inanılmaz güzeldir.Siz begenmiyorsanız yurtdışında aldığı ödülleri bir araştırın derim.Şarkıya müthiş bir hava katar. Türkiye'de doğmasa çok daha büyük yerlere gelebilecek bir kadındır bence.
    4_Gördüğü baskılara, dışlanmalara rağmen pes etmemiştir.Bu kadının önce kıza benzemesiyle, daha sonra dönmesiyle,şu an da suratı, makyajı ,kıyafetleri dahil her şeyiyle dalga geçiliyor.
    Tek sevmediğim yanı bazen kaba konuşabilmesi ama sanatçıyı karakteriyle değil yaptığı müzik kalitesiyle değerlendirmek gerekir.Siz de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kardeşlerim.
    ···
   tümünü göster