/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Evet Beyler Ben 22 yaşında bir panpanızım, üniversite kampüsüne otobüsle giden bir insan olarak 3 yılda uzmanlaşmıştım ve yer kapmada panter gibiydim hep oturucak yeri bulur doğru metrobüsü seçmesini bilirdim,ama konu bumu ? hayır.

    Otobüs binmeden önce bi karı dikkatimi çekti silikonlu at gibi bişi görsen 30 sanarrsın ama aralarındaki pelinsu tarzı arkadaşıyla 'Kızzz elli yaşındasın hala mı devam ya ahahah güleceğim yoktu' gibi konuşuyolardı 50 olduğu belli olmuyodu dediğim gibi

    sonra bindim yine yer buldum falan sıkıntı olmadı sonra bu huur ayakta kaldı dbk bi anda durgunlaştı ve sessizleşti ayağım ağrıyor tarzı mırıldanmaya başladı belli yer istiyor bi gençte benim oturan amk iyimi ? geldi yanıma usulca 'Genç çocuk senin yerine geçe bilirmiyim yaşlı insanım ben ayağım acıyor dedi 'gülüşmeyi biliyordun kakara kikiri ' dicektim tabii demedim daha beterini yaptım.

    Kalktım,'buyrun efendim dedim çünkü yaşlı amcalar baskı kurmuştu" sonra topallayarak usulca arka sıraya geçtim ardındanda indim bütün otobüs tepkili bakıyordu huurya.

    Gelenek bozulmasın buda böyle bir anımdır ,
    ···
   tümünü göster