/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    Johnny Depp

    Her arandığında ulaşılabilir olmak pek de iyi değil

    Brad Pitt ve Angelina Jolie

    Bu ünlü çiftimizin de sosyal medyayla uzaktan yakından alakaları yok!

    Scarlett Johansson

    ‘Facebook ya da Twitter kullanmıyorum. Gündelik hayatımdan sürekli bir detay paylaşma fikrini düşünemiyorum doğrusu.’

    Kristen Stewart

    Bu birinin hayatını hiç aldırış etmeden ayaklar altına almaktan başka bir şey değil. Şimdi bunu herkes yapabilir. Bir kamera alan paparazzi oluyor, bir Twitter hesabı alan da muhbir. Ne kadar sinir bozucu!

    Keira Knightley

    ‘Sosyal medya bana okul bahçesini hatırlattı. Hani popüler değilseniz oynayamaz ve kenarda beklersiniz ya, onun gibi bir şey’ diyen Keira Knightley, Twitter hesabı açıp 12 saat sonra kapatmıştı.

    Jennifer Lawrence

    ‘Hiç Twitter’ım olmadı. Telefonla ve teknolojiyle aram pek iyi değil. E-maillerimi bile takip edemiyorum, Twitter’ı hiç edemem!' diyen ünlü oyuncu, asla sosyal medya kullanmıyor. Birkaç yıl önce başına gelen iCloud hacklenmesinden sonra tedbirli olmakta fayda var diye de düşünüyor olabilir tabii.

    Emily Blunt

    ‘Böyle şeylerde gerçekten 1 numaralı dinozorum. Ama zaten bu tip şeyler bana pek doğal da gelmiyor. Gelen herhangi bir mesaja bile yanıt yazdığımı pek hatırlamıyorum.’

    Emma Stone

    Herkes hayatını Instagram’a veya sosyal medyanın diğer formlarına yetiştirmeye çalışıyor gibi görünüyor. Günün en mükemmel fotoğrafı hangisi diye uğraşılıyor.

    Rachel McAdams

    ‘Haberleri radyodan dinliyorum. Bir televizyonum dahi yok ve e-maillerimi de pek takip eden biri değilim’ diyen Rachel McAdams, sosyal medyayla alakası olmadığını da bu şekilde itiraf etmiş.

    (Alıntı)
    ···
   tümünü göster