/i/İnanç

İnanç
  1. 201.
    +1
    Al ilah diyor AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA neremle geleceğimi bilemedim. Allah zaten tek tanrı demek amina kodumun mali. Evrim gibi bir saçmalığa inanmasaydin bu küfürleri etmezdim. Seni türk düşmanı pekekent. Ulan anasını avradını gibtigim amin sözcüğünü Hristiyanlar da kullanıyor Museviler de huur çocuğu. Ve arapça ya ibranicrden girmiş emn kökünden türemiştir dinsiz kitapsiz soysuz puşt. Yazının en sonuna baktım çünkü hepsine yanıt yazarsam ananı gibtigimden daha fazla uğraşmam gerekecek maddeci bin. ibranice evet Salom aleyküm. Ee huur çocuğu ne olmuş. Bak bana yazdırma o kadar git en basitinden vikipedi ye bak selamun aleyküm başlığına gibtirtme belanı. Bak şerefi ve haysiyeti olmayan köpek ilk insanlar maymunsa neden sentinel adasindakiler bizim gibi he söylesene orrrrrrospu çocuğu söylesene. Evrime hiç girmiyorum sadece tek bir şey söyledim onu da yanitlayabilirsen şayet daha yazarım. Ulan her gördüğümde yanitlamayayim yanitlamayayim diyorum yine de şuku sayısını daha fazla görünce dayanamıyorum insanları kandirmaniza. Sana son olarak diyorum ki gibtir git kitap oku düşün bir mantığın gelişsin sonra tekrar kitap oku öğrenmek için dıbını dasagini gibtigim. Lan dinsiz millet mi olur huur çocuğu? Bak ben yaşamımda bu kadar kufretmiyorum bana aylık kufrumu ettirdin şerefsiz evladı.

    edit: önceki sayfalara bakmadım belki benimle aynı veya benzer şeyleri söyleyen arkadaşlar olabilir o yüzden kusuruma bakmayın.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa bu konulara çok açığım beni aydınlatırmısın bu arkadaşın bahsettiği şeyler neler hatalı neler doğru neden müslümanlık veya ateistlik (veya herhangi bir inanç) anlatırmısın özel mesaj olur wp olır skype olur şu olur bu olur.
      ···
    2. 2.
      0
      Başlığı benden calmis profilimden bakabilirsiniz neden acma sebebimide acikladim zaten bende Facebook tan aldim bu yorumu yazdim alıntı diye
      ···
   tümünü göster