/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6
    {{resim: http://www.imgim.com/5548incij687819.jpg }}

    son birkaç hafta içinde kendini iyice hissettiren çılgınlık. 3-5 kg'dan başlayarak 100 kg'a kadar slime yapımı videoları var ve bu kanalların sahibi hatice ablayla kamil abi falan.

    bu abiler, ablalar bir de ilginç challenge videoları çekmişler. önceden video çeken çocuğunu döven ebeveyn videoları vardı, olaylar nereden nereye geldi. youtube'da çok enteresan olaylar dönüyor, artık facebook'da olduğu gibi halanızın dayınızın da kendi kanalı olacak galiba.

    slime yapıyorum ayağına çiğ köfte yoğuran abileri ortaya çıkarmış çılgınlıktır. eğer küçük bir yeğeniniz, kardeşiniz, kuzeniniz varsa ister istemez bir şekilde karşınıza çıkıyor bu saçmalıklar.

    bildiğiniz üzere salih başkan tabi ki buradan ünlü oldu.slime ise çok sevimli oldu aslında, rengi falan çok güzeldi. baya da basitti yapması. sonra suyu buharlaştıkça minnacık bir şey kaldı, en son yok oldu.

    izlenme sayılarına bakılacak olursa on binlerce lirayı cebe indirmiş olanların yaptığı çılgınlıktır. youtube'ta iyi para var.

    benden kilolu slime var,birde bunları dindar insanlar yapıyor.

    neyse benden size tavsiye ; eğer amcanız yengeniz bu işlere bulaştırsa adsl bağlantısını kesin beyler.

    millete rezil olursunuz yoksa emin olun.

    artık ailecek yapılan çılgınlık. bugün bir tonluk slime yapıyoruz deniliyor ve anne,baba,çocuk,torun,tombalak slime'den havuza girip rezalet görüntüler ortaya çıkarıyor. hiç hazzetmedim...

    korkarım bunun da takunu çıkarmadan bırakmayacağız...

    sümük gibi b.k gibi bir şey.

    edit : aşağıda @2 huur çocuğu.iyi günler
    ···
   tümünü göster